Sense: Câteva idei de outfit, o colecție nouă și o surpriză

Sense: Câteva idei de outfit, o colecție nouă și o surpriză

Vreo zece kilogame în plus acumulate după (!!!) ce am născut, oboseala care cred că e deja cronică, stresul și alte câteva nesiguranțe și întâmplări personale m-au ținut departe de orice idee de a mai face fotografii de outfit. Însă mi-era dor de asta, așa că, atunci când s-a ivit posibilitatea, am spus “Da!” și am alcătuit câteva ținute cu haine affordable, pe care le găsiți la Sense.

Mai exact, am alcătuit patru ținute, pornind de la câteva piese vestimentare pe care le-am ales din magazinul Sense. Știu că e vară, e cald, că-s de preferat ținutele colorate, însă mi-am dorit mult să creez câteva outfituri purtabile aproape tot anul și, mai ales, cu piese care să poată fi ușor combinate cu cele deja existente prin dulapurile fiecăreia dintre noi. 

Oricum, ca să știți, la Sense a sosit deja o mare parte din colecția de vară și în fiecare săptămână apar piese noi. Găsiți articole vestimentare pentru orice stil – de la office, la casual, cămăși, bluze, rochii vaporoase, diafane, dar și o mulțime de modele de jeans, pantaloni casual sau accesorii.

Aș vrea tare mult să îi mulțumesc lui Julie pentru fotografii; a avut extrem de multă răbdare cu mine, mi-a ridicat moralul și o puteți urmări aici, pentru tot felul de sfaturi faine.

Pentru prima ținută am ales o bluză cu un croi lejer, dintr-un material fluid. Pentru că îmi place să mixez buline cu buline :), am alăturat-o unei fuste, însă mi se pare că ar sta perfect și lângă un deux-pièces cu sacou și pantalon. La fel de bine văd bluzița asta lângă o pereche de jeans bleu sau alb, cu niște espadrile cu talpa de iută sau o pereche de Bensimon, în nuanța soarelui de vară.

SenseSense bluza cu buline

Vara aceasta, mai mult ca oricând, Andreea Tincu, designerul colecţiilor Sense, conferă simplităţii şi eleganţei conotaţii aparte, noile piese realizate din in şi bumbac fiind pe cât de minimaliste în ceea ce priveşte croiul, pe atât de fermecătoare.

Veți descoperi o colecţie realizată exclusiv din in şi bumbac, cele mai potrivite materiale pentru vară, şi mai mult decât atât, variante curate şi sustenabile, menite să reducă impactul substanţelor chimice asupra mediului înconjurător şi să valorifice la maxim resursele naturale.

Nu sunt piese spectaculoase, care să te copleşească cu personalitatea lor puternică, ci mai degrabă investiţii pe termen lung, dat fiind că nu sunt supuse neapărat tendinţelor sau fluctuaţiilor sezoniere. E suficient să le atingi pentru a simţi cât sunt de fine, de uşoare şi de răcoroase, şi pentru a-ţi dori să îţi petreci fiecare zi de vară bucurându-te de textura şi de confortul lor. Întreaga colecţie de vară se regăseşte aici.

Cât despre următoarea ținută Sense, e preferata mea, să știți. Materialul din care e confecționată rochia-cămașă e unul fin, perfect pentru vara asta călduroasă. Rochia are și un cordon din același material. Eu am purtat-o cu perechea mea de Skechers pe care o ador, însă merge cam cu orice.

Sense outfit casual Sense rochie camasa

Următoarele două ținute au drept punct comun pantalonii, mai special datorită vipuștii animal print. Am ales să îi port cu o cămașă simplă, neagră, mai lărguță pe talie și cu sandale cu platformă, pentru un look de zi, care poate deveni lesne un look relaxat de seară.

Pentru a doua variantă am ales o bluză alb-negru, dintr-un material vaporos, alături de o pereche de sandale aurii cu toc și de o geantă cu detalii aurii.

Sense pantaloni cu vipusca Sense outfit elegant

Cum spuneam și la începutul textului, deși e vară, am ales piese care să funcționeze all year round și în combinații cam cu orice mai aveți prin garderobă. Sunt propuneri de outfituri simple, rapid de alcătuit și adaptabile oricărui gust sau stil vestimentar.

Voi reveni la voi și cu o surpriză, cât de curând și abia aștept să vă povestesc despre ce e vorba. Până atunci, însă, vă aștept cu sugestii, propuneri, feedback. Îi minunată să aveți!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.