I love my new SKECHERS D’Lites 3.0. Eu și restul mapamondului :)

SKECHERS a lansat și la noi colecția D’Lites 3.0 pe piața din România, iar eu am fost norocoasă și am putut să îmi aleg perechea preferată. Ceea ce mi-a fost destul de greu, pentru că îmi plac toți și simt eu așa că nu o să mă opresc doar la aceștia.

skechers dlites shoes

Trendul acesta cu chunky sneakers pe mine m-a câștigat și mi se pare că o astfel de pereche de încălțăminte se potrivește perfect stilului meu de zi cu zi. Mi se par potriviți cu jeans sau cu orice fel de pantalon sport, dar mi se par la fel de potriviți alături de o fustă prețioasă, din tul, și de un tricou grafic sau, de ce nu, alături de o pereche de pantaloni la dungă și de un sacou.

skechers dlites shoes

La evenimentul de lansare, eu mi-am purtat adorații SKECHERS Dlites alături de o pereche de pantaloni din piele, un top oversized și două tatuaje temporare, făcute chiar acolo, la tattoo corner.

Noua colecție include pantofi în combinații de culori calde: roz, galben, gri, albastru, verde si negru sau alb. Iar dacă sunteți în căutarea unei perechi de încălțăminte care este comodă, trebuie să știți că SKECHERS D’Lites 3.0 au air-cooled memory foam.

Și în cazul acestui model, tonul a fost setat de însăși ambasadorul SKECHERS, artista cubaneză Camila Cabello, care adoră să experimenteze cu outfiturile sale și combină modelul de chunky sneakers atât cu ținute feminine, cât și cu ținute lejere, de zi cu zi.

Colecția a reușit să câștige o bază solidă de fani în toată lumea, în special în Asia, unde modelul a devenit rapid cu adevărat iconic. Noua colecție a fost lansată oficial în România printr-un eveniment dedicat, alături de reprezentante ale blogosferei de fashion din România.

Articolele de încălțăminte sunt disponibile atât în magazinele SKECHERS, cât și în magazinele specializate.

SKECHERS a devenit un etalon în trendul chunky sneakers în urmă cu 20 de ani, odată cu faima înregistrată de modelele iconice ale brandului, purtate de Britney Spears. De atunci, compania a lucrat constant la noi designuri, iar în 2007 a lansat prima serie de SKECHERS D’Lites, o variantă mai ușoară de sneakers.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.