Secretul siluetei lui Carmen Brumă

CARMEN BRUMĂ este noua imagine CANAH, primul producător de ulei de cânepă din România și singurul procesator integrat de semințe de cânepă din Europa, care realizează sub același acoperiș toate produsele derivate din aceste semințe. Prezentatoarea TV folosește cu regularitate și recomandă cânepa drept unul dintre alimentele cel mai nutritive, datorită conținutului ridicat de proteine, uleiului bogat în acizi grași polinesaturați omega 6 și omega 3 și fibrelor insolubile.

Produsele din cânepă sunt ingrediente minune în orice regim alimentar deoarece ele reprezintă surse vegetale de acizi grași, antioxidanți, vitamine, minerale (potasiu, calciu, magneziu, sulf, fier și zinc), fibre, și o sursă completă, echilibrată și lipsită de gluten de aminoacizi esențiali. În plus, eu am găsit în uleiul de cânepă un aliat perfect al pielii, datorită compoziției bogate în acizi grași necesari pentru menținerea sănătății și a flexibilității membranelor celulare.
Carmen Brumă

carmen bruma canah

Vedeta recomandă includerea semințelor de cânepă în alimentație încă de la micul dejun, pentru un boost de energie: “Putem pregăti rapid un mic dejun sănătos, sărac caloric și sățios cu crakers din făină integrală, ricotta, semințe de cânepă de la CANAH, susan și pătrunjel proaspăt“.

CANAH, alternativa unui mod de viață natural

Toate produsele CANAH sunt obținute prin prelucrarea semințelor de cânepă Cannabis Sativa în scopul obținerii uleiului, a suplimentelor nutritive și a făinei proteice din şrotul obținut în urmă presării, precum și obținerea semințelor decojite – folosite în scop alimentar. Produse care promit calitate şi gust excelent: de la ulei din semințe presat la rece, semințe decorticate și pudră proteică, până la făină, fibre și loțiune cu ulei, toate sunt făcute din semințe de cânepă.

CANAH este un lovemark, a cărui poveste a început din pasiune pentru acesta plantă minune. Uleiul, semințele decorticate și pudra proteică de cânepă sunt mai mult decât produse ambalate frumos, care tratează anumite probleme de sănătate; sunt alternativa unui mod de viață natural, sănătos și plin de energie. Noi simțim Green Living și dorim că și dvs. să descoperiți sănătatea «verde A» din produsele de cânepă pe care ne place să le numim Medicină cu Gust.
Oana Suciu, Managing Partner CANAH International

CANAH, sănătatea verde din cânepă

CANAH folosește toate beneficiile cânepei pentru a crea un întreg set de produse care conțin toți cei 21 de aminoacizi binecunoscuți, printre care se află cei opt aminoacizi esentiali pe care organismul uman adult nu îi poate produce.

Mineralele prezente în semințele de cânepă includ printre altele potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu, fosfor, iar microelementele prezente sunt stronțiu, thorium, arsenic și crom, la care se adaugă și antioxidantul vitamina E.

De asemenea, acizii grași esențiali omega 6 și omega 3 din compoziția cânepii sunt și ei necesari pentru o structură sănătoasă a membranelor celulare, fiind vitali scutului de mielină, învelişul celulelor nervoase. Mai ales la copii, omega 3 şi omega 6 contribuie la dezvoltarea sănătoasă a creierului şi a funcțiilor cognitive, produsele de cânepă dovedindu-se a fi un real ajutor în creşterea şi dezvoltarea sănătoasă a acestora.

Important şi pentru Carmen Brumă, căci tocmai citesc în toate ziarele cum că ea şi Mircea Badea vor avea un copil.

Aici aveți o galerie cu produsele Canah, de la uleiul de cânepă, la batoanele cu semințe de cânepă, de la loțiunea cu ulei de cânepă, la făina de cânepă.

This slideshow requires JavaScript.

2 comentarii

  1. Probabil, adica sigur ca sunt sanatoase,, dar eu am o repulsie fata de tot ce inseamna canepa, nu stiu de ce.In ceea ce o priveste pe Carmen Bruma o admir pentru felul in care arata, dar mi se pare ca exagereaza si chiar a devenit putin artificiala din cauza tuturor lucrurilor pe care le face pentru silueta ei.Adica, mi-as fi dorit sa vad o Carmen Bruma care mai calca si stramb si nu afiseaza mereu, mereu, o perfectiune trasa de par, cu privire la stilul ei de viata.

    • Eu nu ştiam cum sunt produsele lor, însă, în general, îmi plac semințele şi doar faptul că-s hipercalorice mă ține la distanță de ele. Acum, integrez semințele bio de cânepă în deserturi sau le consum ca atare, pentru că înțeleg că au multe beneficii pentru sănătate. Dar cred cu tărie, în continuare, că silueta înseamnă un stil de viață sănătos, adică mişcare, alimentație corectă, un cumul de factori şi de aspecte, de care să ții cont pe termen lung. Îmi place Caremen pentru povestea ei fantastică, pentur faptul că a scăpat de kilogramele acelea multe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.