OOTD: One way or another

Look-ul relaxat e unul dintre preferatele mele în toamna asta. Poate şi pentru că îmi e firesc, îmi e cel mai la îndemână. Dacă vă amintiți, am mai avut unul, într-un registru similar, aici.

Da, nu neg că-mi plac cochetăriile, însă las oricând pantofii cu toc deoparte pentru o pereche de Converse, renunț la orice rochie pentru nişte pantaloni scurți din jeans şi uit de dantelă şi de mătase dacă-mi dai bumbac fin, sub forma unui tricou lejer. Iar peste toate astea, îmi place să presar o piesă mai prețioasă, un colier, în general.

Şi nu neg că anotimpul rece vine, totuşi, şi cu o treabă care mă încântă: pot purta cizme, fără să mai atrag priviri curioase, care se întreabă dacă nu mi-e cald cu ele la cele 30 grade Celsius de afară.

Haina asta – baseball jacket, – mi-e tare dragă, am tot purtat-o, în ultima vreme, în diverse combinații. Şi o s-o mai port. Dacă nu ninge prea curând…

ootd-2

ootd-5

ootd-7

ootd-9

ootd-10

Port pantaloni Atmosphere, tricou Shana, my fav Converse, jachetă college no name, geantă Disney.

Kisses, hugs and everything nice!

O zi minunată!

5 comentarii

  1. i looove it :D
    Este combinatia mea preferata din aceasta toamna : conversi + college jaket :D i wear it all the time :)

  2. Daca iti spun ce imi place cel mai mult din tinuta ta, ai sa razi….Geanta!Acum, serios, as purta cu drag tinuta ta, deoarece este comoda si simt ca as putea face orice, in ziua respectiva, imbracata asa.

  3. Looove the pants! Iar tinuta e foarte faina!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.