Review: paleta Melkior Smokey Eyes

Paleta Melkior Smokey Eyes e un soi de revelație sau, cum să zic altfel…? Când credeam că nu mă mai pot surprinde multe, a făcut-o paleta asta. Machiajul din foto e făcut în doar câteva minute, mi se pare decent şi purtabil însă, dincolo de lipsa mea totală de talent, trebuie să recunosc că fardurile sunt foarte pigmentate şi rezistă o întreagă zi.

În cutie veți mai găsi un creion de ochi negru şi o mascara neagră, cea din urmă folosită în aceeaşi tentativă de machiaj de mai jos.

Nuanțele din paleta Melkior Smoke Eyes – Diaphane, Chocolate şi Black Velvet mi se par bune nu doar pentru machiaje smokey, ci şi pentru look-uri naturale şi cred că se pot crea destul de multe pornind de la ele. Rămâne să o încercați singure într-unul dintre magazinele Melkior, însă eu sunt convinsă că o să vă placă mult.

Iar dacă tot aveți drum printr-unul dintre magazinele Melkior, trebuie să ştiți că au tot lansat chestii faine în ultima vreme, cum vă mai povesteam aici.

melkior smokey eyes review swatch melkior smokey eyes review swatch melkior smoke it review swatch melkior smoke it review swatch

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.