Review Melvita L'Or Bio

Review Melvita L’Or Bio

Nu cred că am apucat să vă povestesc până acum despre Melvita L’Or Bio, asta deși am câteva produse din această gamă de care sunt extrem de mulțumită. Despre două dintre ele vreau să vă vorbesc astăzi, chiar dacă știu că toată lumea aleargă după cadouri, cumpărături de ultim moment și câte și mai câte.

Dar cum mai totul e congestionat, de la hipermarketuri la intrarea în magazine (nu o să mă credeți dacă o să vă spun că aseară, la intrarea într-un mare mall bucureștean, paznicul fluidiza traficul de la… ușa rotativă), mă gândesc că aveți un pic de timp să vă inspirați pentru un cadou frumos din scurtul meu review.

Din gama despre care vreau să vă povestesc azi eu am folosit gelul de duș și laptele de corp. Pe primul l-am terminat, din al doilea mai am puțintel, așa că am avut suficient timp să-mi fac o părere.

Ne laaași, zău, ce-o fi așa special la un gel de duș și la un lapte de corp?

Hai, recunoașteți că asta e întrebarea care vă vine în minte. Și pe bună dreptate, că și eu tot asta m-aș întreba. Păi, răspunsul e simplu: cinci specii de arbori a selectat Melvita pentru a crea uleiul extraordinar L’Or Bio, fructele și semințele acestora conțin cele mai prețioase ingrediente organice: ulei de argan din Maroc, ulei de pracaxi din Amazonia, ulei Kendi din Indonezia (extras din arborele de kukui), ulei de inca inchi din Peru și ulei de Buriti din Brazilia (am pus link la fiecare ulei de care eu nu auzisem, în caz că vă interesează să știți mai multe).

De altfel, treaba asta cu găsirea celor mai pure resurse botanice în zone naturale neatinse din lume reprezintă, de mai bine de 30 de ani una, dintre pricipalele preocupări ale celor care creează produsele franțuzești Melvita.

Gama Melvita L’Or Bio, scurt pe doi

Gelul de duș extraordinar L’Or Melvita, căci așa se cheamă, are un parfum proaspăt, plăcut, relaxant, dar și revigorant, o formulă fără coloranți sau sulfați, curăță delicat pielea și o lasă subtil parfumată și catifelată.

Laptele de corp extraordinar Melvita L’Or Bio e, cum să vă descriu eu cel mai bine? Foarte catifelat, deși are o consistență fluidă. Cel mai mult îmi place că nu lasă urme uleioase și că hidratează pe bune. Oricât de uscată ar fi pielea, după două-trei utilizări uscăciunea trece ca prin farmec.

Pe lângă asta, ambele produse au un miros care mi-a creat dependență. Îmi e foarte greu să îl descriu, mai ales că eu nu am mai întâlnit acest miros până să folosesc produsele Melvita L’or Bio. e un miros proaspăr, de natural, care, odată ajuns pe piele, se transformă într-un parfum foarte fin.

Cât costă și unde găsiți produsele Melvita L’Or Bio?

Ambele produse mi-au fost tare pe plac; ba chiar am tras ceva de gelul de duș, când mi-am dat seama că dă semne să se termine și l-am folosit doar în momentele în care chiar simțeam nevoia să mă relaxez după o zi grea. La fel și laptele de corp, care-ți dă senzația că ai fost la o ședință de masaj la spa.

Dacă v-au plăcut recomandările mele Melvita L’Or Bio, alături de ele mai găsiți în farmaciile Sensiblu ulei extraordinar, apă de toaletă, luciu de buze și săpun. Gelul de duș costă 70 lei, iar laptele de corp are prețul de 96 lei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.