Lăsați cârnații, caltaboșul și cozonacii: World Class România și Under Armour devin parteneri

Aici fanul numărul unu al celor de la World Class România. Nu vă țin mult, vreau doar să vă comunic că oamenii super faini de la World Class tocmai au anunțat un parteneriat strategic şi de lungă durată cu Under Armour.

Dacă n-ați suspinat niciodată făcând wishlist-uri interminabile cu ce vă doriți de la Under Armour, înseamnă că nu sunteți oameni, bre… Nu degeaba sunt unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente sportive la nivel mondial.

Mai ales că, poftim, eu când am zis ani la rând, nu m-a crezut nimeni. Luați și citiți oficial, da, că acum există inclusiv studii care demonstrează că nu exagerez eu cu cumpăratul de haine de sport. Zice un studiu recent că relaţia dintre alegerea echipamentului potrivit şi mersul la sală este de fapt o consecinţă psihologică.

Deci, oamenii ăștia cu studiul au confirmat că, dacă avem echipamentul corect şi ne simțim bine în acesta, cresc și şansele să avem mai multă încredere şi să facem exerciţiile cu mai mult entuziasm.

Ce înseamnă, concret, parteneriatul Under Armour – World Class?

Înseamnă că Under Armour şi World Class vor oferi numeroase beneficii și facilități membrilor, în timp ce vor continua să încurajeze tot mai mulţi români să adopte o rutină sănătoasă.

Bun, v-am relatat știrea, acum să mergem la shopping. Sigur mai avem nevoie de o bustieră mișto, de un maiou, un pantalon, știți voi, ceva care să ne dea încredere. Dacă nu aveți drum prin Băneasa Shopping City, unde Under Armour are magazin, vă mai zic o noutate: se deschide și în AFI Cotroceni un magazin, pam pam!

Eu am fugit, mă strigă noua mea pereche preferată de colanți!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.