Review Artistry Signature Color: Un ruj perfect pentru un look natural

E un ruj pe care îl folosesc încă din primăvară, mai ales în zilele în care nu vreau o culoare puternică pe buze. Nu am nimic cu rujul colorat în timpul zilei, dar mi se pare că, spre exemplu, să mergi la școală cu un fuchsia aprins sau cu un vișiniu puternic spune ceva despre tine.

Altfel, voi aprecia și alege întotdeauna un ruj roșu, alături de un colier de perle, un vișiniu închis, goth, alături de o haină din piele și niște ripped jeans, un fuchsia aprins (preferatul meu), alături de un tricou alb.

Rujul de la Amway, Artistry Signature Color, e în nuanța 19 Coral Sunrise. E o nuanță naturală, perfectă pentru un look natural. Trebuie să vă spun că rujul e foarte hidratant, cremos, și are o rezistență medie. Are o formulă specială, pe bază de uleiuri naturale, care sporește nivelul de hidratare al buzelor cu 36%.

de-redenumit-78

Rujul face parte din colecția de machiaj ARTISTRY INDIGO SKIES, o colecție în ediție limitată, care este inspirată din atmosfera sud-vestului american.

Are un ambalaj foarte simpatic, cu un sistem de deschidere diferit ambalajele clasice. Trebuie să răsucești capacul, iar rujul iese.

După cum vedeți din imagine, nuanța e foarte, foarte frumoasă. Rujul are 3,8 grame, eu îl folosesc des și se consumă destul de greu. Mi se pare un ruj potrivit pentru orice ocazie, dar ideal pentru zilele de vară, în oraș sau la plajă. Pe un ten bronzat, alături  de un pic de auriu, mi se pare perfect.

Voi aveți cosmetice Amway? Dacă da, cum vi se par? 

2 comentarii

  1. Wow, imi place mult nuanta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.