Cine e noua ambasadoare Biotherm?

E mamă, soție, social entrepreneur, maratonistă, yoga-enthusiast și fondator al Every Mother Counts, o organizație non profit dedicată transformării experienței maternității și nașterii într-o experiență sigură pentru toate femeile.

E Christy Turlington Burns, care e, mai nou, Ambasadoare Biotherm și imagine oficială a gamei Blue Therapy.

Frumusețea fără vârstă a lui Christy a menținut-o în topurile lumii modei mai bine de 30 ani. Bucuria ei de a trăi, aura sa plină de magnetism, intelectul și pasiunea de a trăi îi conferă o frumusețe reală, sinonimă cu a trăi sănătos, cu o energie de neimitat.

Sănătatea reprezintă totul, este cel mai important lucru de care avem nevoie. Te simți pur și simplu mai bine cînd ești sănătos din toate punctele de vedere și eu ma concentrez pe acest aspect în tot ceea ce fac.

Christy Turlington Burns

Christy a fost fotografiată în Miami pentru noua campanie a Blue Therapy Accelerated, noul serum antirid, care accelerează metabolismul celulelor îmbătrânite, pentru a le reîntineri.

Christy-Turlington-Burns-x-Biotherm
Ca rezultat al activităților sale de advocacy la nivel monidial, ea a fost selectată drept una dintre persoanele cele mai influente personalități în 2014 – Time’s 100 Most Influential Peopleși Fast Company’s Most Creative Minds, în 2013. Christy și-a urmat cariera de model, continuîndu-și educația. A fost co-fondatoarea unor campanii de comunicare publică legate de încetarea fumatului și prevenirea lui încă din 1997 si a lansat un foarte apreciat site pe acest subiect, SmokingIsUgly.com.

Christy este autorul Living Yoga: Creating A Life Practice (Hyperion 2002) și a scris nenumărate articole, eseuri și editorial pentru reviste și ziare pe subiecte legate de sănătate, feminism, eradicarea sărăciei și drepturile omului.

De trei ori participantă la maraton, Christy locuiește în New York alături de soțul ei, producătorul de film Edward Burns, și de cei doi copii ai lor.

Mie îmi place mult de ea, tocmai pentru că e naturală. Chiar mi se pare o femeie frumoasă, iar alegerea ei ca Ambasadoare Biotherm mi se pare foarte potrivită.

Kisses and hugs, dragilor!

Foto cover via © Shutterstock

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.