Repechage Fusion: care sunt noutățile de toamnă

Spuneți şi voi cam cât de drăguțe pot fi denumirile celor mai noi măşti de față de la Repechage Fusion? Berryfina, Pumpkinfina, Chocofina şi Matchafina sunt cele patru măşti pentru acasă, care alături de un produs hidratant pentru față şi corp şi unul de curățare fac parte din noua gamă Fusion a mărcii Repechage.

Arome delicioase precum ciocolata, fructele de pădure, matcha şi dovleacul sau vanilia se combină cu ingrediente de cea mai bună calitate din mare şi de pe uscat. Dar să le luăm pe rând.

Berryfina, masca pentru luminozitateconține afine, căpşune, pudră de sfeclă roşie, ingrediente bogate în vitaminele A şi C cu rol în normalizarea şi echilibrarea tenului şi care asigură protecție antioxidantă superioară.

repechage fusion berryfina
Repechage Fusion Berryfina (97 lei)

Pumpkinfina e o mască bogată în multivitamine, ce are ca ingredient principal dovleacul, despre care am aflat că e o sursă importantă de vitamina A, ce calmează şi catifelează pielea, de vitamina C, dar şi enzime şi acizi alfa hidroxilici (AHA), cu rol important pentru luminozitate şi uniformizare.

Repechage Fusion Pumpkinfina (97 lei)

Chocofina, masca de hidratare, conține pudră de cacao, bogată în flavonoide, care protejează pielea şi stimulează circulația şi hidratarea.

repechage fusion chocofina
Repechage Fusion Chocofina (97 lei)

Matchafina, masca de curățare, conține pudră de matcha, foarte bogată în clorofilă. Catechinele conținute sunt antioxidanți puternici şi au proprietăți de calmare.

repechage fusion matchafina
Repechage Fusion Matchafina (97 lei)

Baza măştilor pentru acasă este reprezentată de argila caolinică (aceasta curăță în profunzime şi netezeşte pielea), ilite, un mineral din argilă (ajută la îndepărtarea excesului de sebum şi la curățarea şi exfolierea profundă) şi pulbere de diatomee de pământ, o rocă sedimentară naturală (ajută la tonifierea tenului). Acestora li se adaugă complexul de alge marine Laminaria Digitata, sursă naturală  aminoacizi şi oligoelemente cu proprietăți de hidratare, hrănire şi antioxidante.

Ritualul de îngrijire pentru acasă este completat de un gel de curățare foarte blând şi o cremă  hidratantă şi calmantă, un souffle bogat in ulei de cocos organic, aloe vera, muşețel, vanilie şi ceai de rooibus.

repechage fusion wash
Repechage Fusion Wash (33 lei)
Repechage Fusion Face Moisturizer
Repechage Fusion Face Moisturizer (97 lei)

 

Eu o să testez, în perioada următoare, gelul de curățare, masca Pumpkinfina şi produsul de hidratare. Voi începe cu masca, deoarece încă nu am terminat produsele celelalte din rutina de îngrijire, şi sunt foarte curioasă care vor fi rezultatele.

În plus, e cu dooooovleeeeaaaac, cum să îi rezist? 😃

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.