Cum a fost la redeschiderea H&M AFI Cotroceni. Bonus, H&M Home.

Din păcate, pentru că am fost plecată în urmă cu puțin timp, nu am reușit să onorez invitația și să ajung la preview-ul colecției H&M primăvară-vară 2014. Mi-a părut tare rău, mai ales că modelul român Andreea Diaconu va fi imaginea colecției.

Aseară, însă, nu puteam rata un dublu eveniment marca H&M: redeschiderea magazinului H&M din AFI PALACE COTROCENI și deschiderea H&M Home. Da, a fost un prilej de a mă revedea și cu câteva persoane dragi și de a face niscaiva shopping.

Despre colecția H&M primăvară vară 2014 puteți citi și vedea la Stella și Laura.

Cât despre sesiunea mea de shopping de aseară, din H&M AFI COTROCENI am plecat încântată până peste poate pentru că mi-am găsit câteva lucruri foarte frumoase și utile pentru sport.

De la H&M HOME nu puteam pleca fără ceva din colecția pop-art.

hm-popart-pillow-napkins

Dar mi-a rămas gândul la prea multe alte chestii simpatice.

colaj-hm-home

La capitolul haine, mi-am cumpărat, cum spuneam, exclusiv sport. Am plecat cu o bustieră, un maiou și o pereche de pantaloni dintr-o colecție nouă, dezvoltată împreună cu echipa olimpică a Suediei (țară din care vine, de altfel, H&M) pentru Olimpiada din 2014, de la Soci.

M-am ales cu topul și pantalonii din prima imagine și cu bustiera din a doua, precum și cu o chestie foarte șmecheră, un soi de curea pentru telefon, căști și alte mici accesorii. Am rezolvat, astfel, și dilema “unde pun cheile și telefonul când ies la alergat?“, că până acum improvizam tot felul de soluții.

colaj-sport-hm

Dacă aveți timp weekend-ul acesta și sunteți în căutare de cadouri de Crăciun, vă sfătuiesc să dați o raită prin H&M AFI COTROCENI. Eu am mai ochit o serie de reduceri la haine și decorațiuni, dar și alte câteva decorațiuni, în special dintre cele de sezon, inclusiv cele cu urși și cu pinguini :D.

cool-bears

 

Așadar, spor la shopping și vă aștept să-mi spuneți vouă ce vă face cu ohiul din H&M, iarna aceasta.

Kisses and hugs!

6 comentarii

  1. Vreau si eu suport de tort! Ce cute sunt unele produse. Trebuie sa ajung si eu pe acolo sa vad ce si cum :P.
    :*

  2. Ce dragute sunt chestiile de la H&M Home!

  3. Acum doua saptamani am fost sa ajut la amenajarea magazinului H&M din orasul meu. A fost o zi superba, plina de tentatii…

  4. Ce dragutze sunt unele chestii, in special pernuta cu pinguini.Sa te folosesti sanatoasa de articolele sportive, sunt sigura ca te vor ajuta in orele tale de miscare.Sa stii ca si eu am o problema cu cheile si telefonul cand alerg, de multe ori renunt sa mai imi iau telefonul cu mine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.