Pe ele cine le îngrijeşte?

O vorbă din bătrâni spune să-ți faci iarna car şi vara sanie. Aşa şi cu îngrijirea asta, e bine s-o iei din timp, ca să nu te trezeşti că te apucă vara nepregătită. Şi, în general, noi, femeile, mai avem un obicei prost: lasăm picioarele în plan secund, deşi avem atâta nevoie de ele, mai ales în sezonul călătoriilor. Ignorăm faptul că există produse pentru îngrijirea picioarelor.

Şi cine zice că n-a suferit vreodată de călcâie uscate, crăpate, ori de unghii năbădăioase, înseamnă că ori minte, ori a reuşit să folosească produsele de îngrijire atunci când a trebuit.

Săptămâna trecută, am avut prilejul să-mi bucur picioarele la invitația celor de la Titania. Cum dragile de ele, picioruşele mele, m-au cărat până la ceainăria Bohemia Tea House, le-am distrat acolo cu cel mai simpatic număr de improvizație, aparținînd celor din trupa Obligo. Sincer, dacă aveți ocazia să mergeți al vreunul dintre spectacolele lor, go for it! Eu, una, am râs cu poftă şi băieții ăştia simpatici chiar fac o treabă faină. Tot la evenimentul Titania am avut ocazia să aflu despre kitul perfect pentru îngrijirea picioarelor, indiferent dacă petreci vara acasă ori pleci într-o frumoasă vacanță.

Astfel, fie că pășești pe nisipul fin de pe malul mării, fie că străbați străduțele fierbinți ale orașelor în căutare de boutique-uri șic sau pedalezi temerar pe munte, trebuie să ai grijă de picioarele tale. Iar Titania este alături de tine cu un kit perfect pentru vacanță:

crema-calcaie-crapate-crema-exfolianta-titania

♥ Cremă exfoliantă pentru picioare 75 ml -€“ 11.70 lei
Cremă cu extract de castană sălbatică ce exfoliază blând pielea de pe călcâie, tălpi și gambe. Uleiul de crușin hidratează intensiv și revitalizează pielea (în foto sus, cea din stânga).

♥ Cremă pentru călcâie crăpate 75 ml -€“ 13.90
Cremă cu efect intensiv reparator pentru călcâiele uscate și crăpate. Conține un complex activ de ingrediente: extractul de castane exfoliază blând, bisabololul hidratează și vindecă pielea, iar mentolul calmează (foto sus, în dreapta).

titania-gel-racoritor-picioare-pila-unghii-safir

♥ Gel răcoritor pentru picioare 75 ml -€“ 13.90
Conține o combinație de ingrediente active – “ mentol, ulei mentolat, alcool, cu efect răcoritor și revitalizant (foto de mai sus, în stânga).

♥ Pilă Solingen -€“ 10.20 lei
Pila de unghii Solingen, acoperită cu un strat ultra fîn de micro-pulbere de safir asigurムun tratament delicat pentru unghii, astfel încât să nu le rupムsau exfolieze (foto de deasupra, în dreapta).

Eu o să folosesc produsele, mai ales că mă număr printre cei care nu prea şi-au făcut astă iarnă car…

Voi vă îngrijiți constant de felul în care arată picioarele voastre sau, ca mine, mai uitați de ele? 

5 comentarii

  1. Eu am o problema cu calcaiele, le am crapate si aspre, dar incerc sa le cremuuesc in fiecare seara si sa le curat saptamanal. Recunosc ca iarca cam uit de ele, dar parca nici ele nu sunt asa naspa ca vara.

  2. Chiar vorbeam azi cu o colega ca ale mele calcaie arata de parca am fost la sapa. Desi am o crema foarte buna de la Cosmetic Plant, mereu uit sa ma dau.

    • Şi eu uit şi mai e ceva, am observat asta la cele mai multe creme. Sunt fooooarte grase şi-mi lasă senzația aia neplăcută, iar dacă vreau să mă şi încalț cu papuci apoi… Să te ții :))

  3. Eu ma dau cu crema pentru piele uscata pe picioare si apoi folosesc ceva sosete luate de pe iherb ca sa aiba talpile mele toata noaptea la dispozitie sa se hidrateze.
    Cred ca o data pe saptamana imi cam amintesc sa fac treaba asta, dar imi arata bine talpile, comparativ cu alti ani.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.