Primiți cu Revelionul?

Aseară, când m-am pus în pat, mi-am amintit că nu v-am arătat machiajul meu de Revelion şi m-am necăjit că l-am uitat printr-un folder cu poze. Îmi iau revanşa acum, cu ceva întârziere. Nu-i cine ştie ce, conține, ca de obicei, toate stângăciile posibile şi imposibile în materie de makeup. Başca, mai eram şi cu nasul şi gâtul praf, nedormită şi pe antibiotice. N-am fost la cine ştie ce party, am petrecut în familie, aşa cum îmi place mie cel mai mult.

Aşadar, dragele mele, iată ce pictură mi-am tras pe față în noaptea dintre ani:

 

Pe cuvânt de onoare că, în afară de fond de ten, gloss si rimel, nu mai ştiu ce anume am folosit, dar am impresia ca am amestecat pe acolo nişte Avon, e.lf. şiToo faced.

Ah, şi da, micile brobonele, nu ştiu cum să le spun, aglomerările acelea roşii, vizibile nu doar pe față, ci şi pe gât şi pe decolteu, acoperite din abundență cu fond de ten, au fost cauzate de minunatul tratament de la Silhouette. Care a costat 80 euro şi mi-a provocat numai neplăceri. Dacă vă plac textele despre traume, vă invit să citiți aici experiența cu pricina. Sau poate vreți şi mai şi… Atunci, pe blogul lui Betty, puteți citi despre cum au prăjit-o pe Laurette, tot la Slhouette (ca să vezi, rimează), în schimbul a 750 euro.

Noi să fim sănătoase şi frumoase, zic!

Vă pupăcesc şi vă doresc o zi uşoară şi pufoasă ca un fulg :D

4 comentarii

  1. Primim, primim;;)
    Chiar este foarte frumos machiajul si iti sta minunat cu negru<3
    :*

  2. Mie mi se pare chiar misto . La mine sa vezi dezastre :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.