NOTD: Crackle reading Coco

Dacă vă mai amintiți, cu ocazia acestui NOTD îmi arătam încântarea față de crackle polish-ul de la Golden Rose. La scurtă vreme, am tras o fugă până în Bucur Obor şi mi-am cumpărat şi una neagră. Şi pe cât de mult m-am grăbit să o cumpăr, pe atât de mult a durat să o folosesc. Zilele trecute am pus-o în funcțiune, aşa, ca o ultimă manichiură înaintea tratamentului cu Rimmel Nail Rescue (produse despre care puteți citi aici).

Să vă arăt şi ce a ieşit:

Am folosit:

  • Rimmel Nail Rescue – base coat
  • S-he Ojă cu uscare rapidă (nuanța 300)
  • Golden Rose Graffiti Nail Art (nuanța 102)
  • Kallos Lac rezistent cu uscare rapidă

Sunt foarte încântată, în continuare, de oja crackle de la Golden Rose, iar raportul calitate-preț mi se pare unul bun, în condițiile în care costă cel mult 6 lei (culmea, la tarabele de la Bucur Obor am găsit-o cu un leu mai scumpă decât la chioşcul de la metrou, de unde o luasem pe prima).

Despre lacul de la Kallos n-am scris încă, dar promit că o voi face, măcar pe scurt, pentru că-i un produs care merită.

Cred că unghiuțe n-o să vă mai arăt prea curând, pentru că voi începe tratamentul cu Rimmel. Să vedem ce-o fi. Ah, da, să nu uit: cartea e foarte, foarte bună şi v-o recomand. Coco Chanel, scrisă de Edmonde Charles-Roux, e genul acela de carte la care te întorci şi pe care o reciteşti cu plăcere. Până atunci, zile superbe!

 

Kisses, hugs and good books!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.