Play Design Fair, cadouri inteligente pentru un Crăciun diferit

PLAY DESIGN FAIR va reuni, pentru a doua sa ediție, pe 14 si 15 decembrie, designeri contemporani români pasionați de fashion. Folosind conceptul de upcycling, ei vor propune linii de produse creative și responsabile destinate iubitorilor de design și bun gust. Altfel spus, produse inteligente și originale pentru un Crăciun diferit.

Organizată de Code Noir Style, primul birou de stil de tip francez din România, acestă nouă ediție propune direcții de lifestyle urban. Pe lânga vânzarea de haine și accesorii utilizate din garderoba designerilor, pe parcursul celor două zile se va desfășura o nouă serie de acțiuni.

Printre  expozanții noii ediții se vor număra și designerii Mihaela Zvincă, Viviana Basan (Pompon), Lucia Roșca, Utopic Art, Cătălina Ionița, Mihaela Crețescu, Raluca Arnăutu prin intermediu galeriei Anaid, Emma Tincu sau Chiffonnier. Răsfățuri de Crăciun vor fi propuse de Zahara și Ciripcupcakes.

Conferințe

O nouă serie de conferințe grupate în jurul conceptului de upcycling, imagine și produs va avea loc și de data aceasta. Invitați de calitate, specialiști în domeniile lor (modă, media etc…) precum Ștefan Trifan (Silkeight), Cătălin Anchidin, consultant PR, Daniela Bălăei (brand manager Antena Play), Marlen Stanciu (Kraftmade), Diana Dochia, (owner galeria Anaid), Ioana Nicolescu (Code Noir Style) care vor veni să dezvolte teme interesante și adecvate conceptului.

Dacă vrei să vii, trebuie să știi că taxa de intrare public este 10 lei.

1 comentariu

  1. Sunt curioasa cu ce au de gand sa iasa in fata pasionatii de fashion.Poate gasim niste cadouri de Craciun mai speciale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.