Physiogel: Review de cititoare

În decembrie, vă povesteam despre niște produse minunate, pe care eu le-am îndrăgit încă de la prima utilizare și pe care continui să le folosesc. Tot atunci, dădeam și startul unui dublu concurs, unul pentru cititoare și unul pentru bloggerițe. Acum, una dintre dragile mele cititoare, care a câștigat unul dintre premiile puse în joc, mi-a trimis un review sincer, obiectiv, însoțit de fotografii.

Îi mulțumesc Adinei pentru efort, pentru că și-a rupt din timpul ei pentru a împărtăși părerea ei despre gelul de curățare și despre crema Physiogel. Și chiar dacă Adina a câștigat în calitate de cititoare, trebuie să vă spun că ea are și un blog. Vă las cu review-ul scris de ea și sper ca informațiile să vă folosească.

***

Acum ceva timp, mai exact în luna decembrie, am câștigat, pe blogul Macnetize, două produse Physiogel, adică un gel dermatologic de curățare și o cremă. Îi mulțumesc Antoniei pentru șansa de a face cunoștință cu aceste produse, de calitate, aș spune eu, care mi-au oferit o curățare profundă și o îmbunătățire a aspectului pielii și, totodată, o senzație de hidratare și hrănire în profunzime. Dar să le luăm pe rând.

Gelul are 150 ml, vine într-un tub mic și drăgălaș, foarte ușor de manevrat. Felul în care este ambalat mi-a fost de folos pentru dozarea optimă a produsului și am putut scoate din tub cu ușurință exact cât aveam nevoie pentru a folosi o dată, restul de produs neavând contact cu microbii din afară. Urăsc atunci când trebuie să îmi bag degetele într-o cutie sau borcănaș și să îmi intre cremă sau loțiuni pe sub unghii.

Gelul este fluid, albicios, non-comedogenic, indicat pentru piele sensibilă și reactivă, nu are absolut nici un miros și poate fi folosit fără clătire. Dintre ingrediente, menționez: Aqua, Peg-75, Cetearyl Alcohol, Disodium Phosphate, Sodium Cocoyl Isethionate și alte câteva pe care nu le mai înșir pentru a nu va plicitisi.

Eu îl folosesc în modul următor: mă demachiez așa cum fac în mod obișnuit cu demachiantul pe care îl folosesc de obicei, îmi clătesc fața cu apă, o șterg și apoi aplic gelul cu o dischetă demachiantă. După un masaj ușor al pielii, clătesc fața din nou și o șterg prin tamponare.

La primele utilizări, am simțit aceea senzație de “piele care ține”, dar mai apoi a dispărut și acum nu mai am nici o problemă. Pot chiar să nu mai aplic imediat nici o cremă și nu îmi simt pielea uscată, iar asta îmi place foarte mult, nici un alt produs nu a reușit acest lucru. Pielea mea este mai catifelată și, mai ales, curățată în profunzime, fără să o agresez cu știu eu câte alte produse.

Crema este ambalată într-un tub de 75 ml, este albă și fără parfum, deși la primele utilizări am simțit un miros ca de medicamente, care nu m-a încântat. Mai apoi, nu am mai avut nici o problemă cu mirosul, iar aplicarea ei este foarte facilă. La fel ca și gelul, se prezintă într-un mod igienic, care îi păstrează nealterate proprietățile.

Este de ajuns o cantitate foarte mică pentru că toată fața să beneficieze de această cremă, iar consistența ei este bogată și densă. O folosesc după demachierea tenului, seara, și după curățarea tenului cu gelul din aceeași gamă, pentru a profita de plusurile celor două, împreună. Conține: Aqua, Glycerin, Cocos Nucifera, Sodium Carbomer, Ceramide 3 și alte câteva ingrediente ale căror denumiri, sinceră să fiu, nu îmi spun mare lucru.

Este destinată pentru față și corp, mai ales pentru piele uscată, sensibilă și intens agresată, poate fi folosită pentru copii sau bebeluși, dar și în caz de neurodermatită și alergii cutanate. Are în compoziție lipide și ceramide proprii pielii, care ajută la refacerea acesteia, și mă bucur că nu am întâlnit în compoziția ei coloranți, conservanți sau emulgatori.

Aceste produse se pot achiziționa din farmacii, nu știu prețul exact, însă cred că își merită banii. Aș recumpăra aceste produse, mai ales gelul de curățare, care a fost o revelație pentru mine, am fost și sunt mulțumită de ele.

Nu am consumat nici măcar jumătate din produse după o utilizare zilnică de mai bine de două săptămâni. Sunt foarte spornice, iar pielea mea este vizibil îmbunătățită, mai catifelată și, ce mi se pare mie cel mai important, hidratată. Căci, până la urmă, așteptarea mea cea mai mare asta era: să îmi hidrateze cu adevărat pielea.

***

Dacă aveți întrebări despre aceste produse, vă stau, cu drag, la dispoziție.

O săptămână frumoasă!

4 comentarii

  1. Multumesc pentru aceasta postare si pentru ca am putut incerca aceste produse dar si pentru mentionarea blogului meu micut.Te pup!

  2. Apreciez review-ul, concis şi foarte bine structurat ♥.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.