Pentru o zi mai bună

De când l-am primit, nu mă pot dezlipi de el. Asta deşi are note florale destul de puternice, care-l fac mai potrivit pentru o vreme mai răcoroasă. Totuşi, aplicat în cantitățile potrivite (a se citi “fără a exagera”), Gucci Guilty e parfumul perfect pentru mine în perioada asta. Are o bază caldă de patchouli şi chihlimbar şi note de piersică, liliac si geranium (care e o floricică tare frumoasă, folosită destul de des în cosmetică). Notele de vârf sunt mandarina şi piperul, însă parcă-s înfăşurate într-o blândețe, e un miros familiar ce-mi aminteşte de după-amiezele din copilărie.

Mi se pare potrivit pentru orice tip de ieşire, e genul de parfum care funcționează şi când ieşi la o terasă şi când mergi la un eveniment smandicos.

E cald, fondant, transmite lux, eleganță, dar într-un stil chic, casual.

gucci

Voi îl aveți? Pentru mine e primul parfum de la Gucci. La prima raită printr-o parfumerie, le iau pe toate la mirosit :))

Kisses and hugs, dragelor!

Sursa cover foto

8 comentarii

  1. Pare cam greu pentru gusturile mele, dar o sa-l iau la mirosit, pentru ca surpinzator, desi nu e deloc genul meu, Gucci Rush este parfumul meu preferat din toate timpurile …

    • Mie-mi plac astea dulci, dar ăsta are o subtilitate faină tare. Genul ăla de miros pe care nu ştii de unde să-l iei, dar îl vrei. Dă-i timp pe piele, eu cred că-ți va plăcea.

  2. Culmea e ca si mie imi place. Zic culmea pentru ca parfumurile care imi plac mie nu prea plac nimanui altcuiva. De exemplu, sunt mare fana Jungle de la Kenzo. Cunosc oameni care se fac verzi la fata cand il simt.

  3. Nope :) Am avut Amour de vreo trei ori, e superb. Angel n-am avut, dar ştiu cum miroase şi-mi place mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.