Parfum de femeie: Trussardi My name

Trussardi My Name… L-am mirosit, într-o doară, pe un raft de Douglas. Cred că toate facem asta. Avem o întâlnire prin centru sau prin vreun mall și, ca să omorâm timpul pentru că am ajuns mai devreme, mai intrăm prin magazinele de cosmetice. Eu recunosc că așa fac. Se întâmplă rar, dar îmi place să mă pierd printre rafturile cu parfumuri, să aleg să le miros la întâmplare. Și, de-a lungul vremii, câteva dintre ele m-au fermecat.

Cu Trussardi My Name vă mărturiseam, cu un timp în urmă, aici, că a fost coup de foudre, când l-am mirosit dintr-o mostră primită când cumpăram un parfum pentru altcineva. Cred că a fost un soi de “bine faci, bine găsești”, că, la scurt timp, mi l-am putut cumpăra. Și îl mai acum și acum, deși mai e doar un strop, de care mărturisesc că mi-e greu să mă despart. Și cred că la mine ăsta e semnul că Trussardi My Name va mai apărea pe măsuța mea de toaletă.

trussardi my name parfum

Am descoperit, odată cu parfumul ăsta, ce înseamnă heliotrop și cum se îmbină parfumul său cu cel al violetelor albe, cu liliacul și cu moscul. Am redescoperit eleganța unei sticle clasice de parfum, delicată, transparentă, feminină. M-am bucurat de notele de bază de ambră și de vanilie. Și sunt dependentă de mirosul pudrat în care se transformă, după câteva ore. Acestea sunt argumentele de care m-am lăsat convinsă.

Eu am sticluța de 30 ml, nu-mi mai amintesc exact cât a costat, dar din ce văd, la o scurtă căutare pe Google, prețul Trussardi My Name 30 ml e de până în 130 lei. Nu știu cât mai e prin parfumerii, din păcate.

Dacă vă veți pierde, într-o zi, printre rafturile unei parfumerii, să vă opriți lângă sticluța asta delicată. Dacă-i dăruiți o secundă, chiar dacă, poate, nu va fi parfumul vostru, sunt convinsă că vă va bucura simțurile. 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.