O descoperire cool: Himalaya Herbals Sparkly White

Mi se întâmplă rareori să-mi vină să scriu despre o pastă de dinți, căci, nah, mi se pare că fiecare folosește ce-i place, ce simte că îi face bine, în funcție de necesități. Unii vor să-și păstreze dinții cât mai albi, alții au nevoie să aibă grijă de gingii, alții vor știu eu ce tip de îngrijire.

Cert e că, după ce am folosit pasta asta de dinți, am zis că trebuie să scriu despre ea. Claim-ul de pe cutie e “Dinți mai albi în două săptămâni • Fără albire chimică”,  dar ce-mi place teribil la ea e gustul care rămâne după folosire.

Himalaya Herbals Gum Expert Sparkly White e o pastă de dinți 100% vegetariană și nu conține parabeni. Conține extracte de papaya și ananas, care, potrivit descrierii, sunt responsabile cu îndepărtatul petelor de suprafață în doar două săptămâni, extract de arbore Miswak – ce previne inflamarea gingiilor și reduce sângerările.

himalaya herbals sparkly white

Eu o folosesc de aproximativ două săptămâni și, ca să fiu sinceră, nu-mi dau seama de treaba cu albirea, însă îmi place senzația de prospețime pe care am am după ce-mi periez dinții, dar și faptul că respirația rămâne proaspătă mult și bine. La fel, nu știu dacă să pun pe seama pastei de dinți, însă gingiile Eu o folosesc cu periuța electrică de la Oral B, una dintre minunile lumii moderne, dacă mă întrebați pe mine. Pe ambalaj mai scrie așa:

“Beneficiile secundare sunt acțiunea puternică împotriva depunerii petelor, reducerea și prevenirea sângerărilor și a inflamațiilor gingivale și 12 ore de protectie antibacteriană.”

Pasta e fabricată în India, tubul are 75 ml, costă 14 lei, iar termenul de valabilitate e de șase luni de la data deschiderii.

Îmi palce mult, mi se pare una dintre cele mai bune paste de dinți pe care le-am folosit vreodată și în mod cert o voi recumpăra. Habar nu am dacă e de multă vreme pe rafturi, eu abia acum am avut ocazia să o folosesc prima dată și am văzut că mai există câteva în gamă. Sunt curioasă dacă a mai încercat cineva pastele de dinți Himalaya și, dacă da, um vi se par și dacă aveți vreo recomandare specială.

Să aveți o zi zi frumoasă, cu zâmbetul pe buze!

Sursa ilustrație deschidere © Shutterstock

3 comentarii

  1. Suna bine! Spune-mi, te rog, contine menta? Eu nu am voie sa folosesc paste de dinti cu menta si daca asta n-ar contine, ar fi super, as si porni prin plafaruri sa o caut.
    Codrina

  2. O PASTA DE DINTI VEGETARIANA ?! Hm… se poate !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.