Oferte speciale în Centrofarm, pentru o vară perfectă

Pentru că vara trebuie să te îngrijești și să te răsfeți mai des, Centrofarm s-a gândit să-ți vină în ajutor cu promoții dedicate pentru fiecare categorie de produse de care ai nevoie. Astfel, prin campania “Summer Time”, până pe 15 septembrie te poți bucura de reduceri de până la 50% la produsele preferate și de articole cadou, oferite pentru cumpărăturile tale.

În plus, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm beneficiază și de o reducere suplimentară de 10%, pentru toate produsele cosmetice. Pliantul campaniei “Summer Time” include o gamă variată de produse, împărțite pe șase mari categorii: cosmetice, produse pentru protecție solară, suplimente alimentare, articole pentru copii, produse pentru igiena orală și pentru igiena intimă. În Centrofarm vei găsi, astfel, toate lucrurile de care ai nevoie, pentru a te bucura de o vară relaxantă și fără griji, așa cum ți-o dorești.

O piele sănătoasă pentru o vacanță frumoasă
Produsele din gama Caudalie Vinoperfect au un preț special până pe 15 septembrie, pentru ca tenul tău să arate impecabil în vacanță. În plus, pentru gelurile de duș Caudalie de Vigne, beneficiezi de o reducere de 50% pentru al doilea gel de duș cumpărat. Produsele Caudalie sunt disponibile exclusiv în farmaciile Centrofarm.

Produsele de îngrijire corporală Dr. Organic conțin ingrediente naturale și organice selectate din întreaga lume, extrase și combinate folosind cele mai noi metode științifice. Produsele Dr. Organic sunt disponibile în 12 variante, cu arome variate și perfecte pentru vară: argan, cocos, rodie, trandafir, miere de Manuka, aloe vera, ulei de măsline, levănțică, vitamina E, lăptișor de matcă, arbore de ceai și minerale de la Marea Moartă. Dacă nu te poți decide asupra uneia dintre ele, acum este șansa ta să încerci cât mai multe: ai 50% reducere pentru oricare al doilea produs Dr. Organic cumpărat.

Produse noi în Centrofarm
Centrofarm te așteaptă și cu noutăți în materie de îngrijire corporală: gamele de produse britanice Yardley și Enliven. Yardley este un brand de tradiție, care a obținut 6 mandate de Furnizor al Casei Regale Britanice. Produsele sale sunt prezentate într-un nou concept, cu un design vintage și atractiv, și sunt recunoscute pentru calitatea ingredientelor folosite. În plus, reunesc toate aromele unei grădini specific britanice, iar în Centrofarm poți găsi April Violets (violetă), Lavender (levănțică), Lily of the Valley (lăcrămioară) și Royal Daisy (margaretă regală) pentru femei și Citrus&Wood (citrice şi lemn) pentru bărbați.

Produsele Enliven reflectă întocmai calitatea britanică, fiind disponibile la prețuri extrem de avantajoase. Gama Enliven este foarte diversificată și cuprinde de la şampoane cu arome de mango, zmeură, cocos sau kiwi, până la geluri de duş, loțiuni after shave sau săpunuri lichide antibacteriene. Având produse dedicate atât femeilor, cât și bărbaților, produsele Enliven sunt îndrăgite de întreaga familie.

Centrofarm este singurul lanț de farmacii din România care comercializează produsele Yardley și Enliven. Toate produsele incluse în programul ”Summer Time”, cu prețuri și oferte speciale, pot fi găsite în broșura dedicată, disponibilă în toate farmaciile Centrofarm din țară. Puteți răsfoi şi mai jos broşura.

Având peste 80 de ani de experiență în domeniu, Centrofarm deține în prezent 53 de farmacii, dintre care 32 în Bucureşti şi 21 în țară. Mai mult de jumătate dintre acestea sunt poziționate în centrele comerciale mari – un procent unic pe piața farmaceutică românească. Farmaciile Centrofarm au adus în exclusivitate în România branduri cu renume internațional, precum Caudalie, Biocyte, Dr. Organic (cosmetice), Gold Nutrition, Purasana (suplimente alimentare) şi Lytess (textile cosmetice). Pe lângă produsele specifice oricărei farmacii, Centrofarm le oferă clienților şi cea mai variată gamă de produse tehnico-medicale, textile cosmetice şi echipamente medicale. Mai multe informații despre Centrofarm puteți găsi pe www.centrofarm.ro sau pe pagina de Facebook.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.