O nouă adresă pe harta de beauty din Bucureşti

Strada I. L. Caragiale, numărul 19. Dame bine, delicatețuri frumos aşezate, surprize care mai de care. Ce să mai, curat eveniment de lansare, ca la carte. Cum care lansare? Cea despre care vă poveteam şi pe Facebook, a clinicii Fazzada.

Am avut ocazia să stau de vorbă cu specialişti din domeniu, să asist la o şedință de îndepăratre a unui tatuaj cu ajutorul laserului, să aflu tot felul de lucruri interesante despre rejuvenare, dar şi să revăd o mulțime de bloggerițe de care mi-a fost tare dor. Fireşte că nu m-am săturat de vorbit cu ele şi am stat aşa, mai low profile, pentru că autovaccinul meu începe să-şi cam arate efectele nu tocmai plăcute (am ajuns la al şaselea, vineri urmează al şaptelea şi concentrația creşte…).

Dar să revin. Cum spuneam, a fost o seară frumoasă foc, iar ocazia a fost creată de clinica Fazzada. Deschisă în centrul Capitalei, aici se efectuează o serie de proceduri. Pentru acuratețe, le voi lista aşa cum sunt ele prezentate în comunicatul de presă:

Proceduri laser – tratament pentru față şi gât, rejuvenare facială, tratamentul celulitei, corecția cicatricilor postacnee şi a ridurilor profunde, epilare permanentă;

Proceduri dermatologice – consultații dermatologie – venerologie, dermatocosmetică, îndepărtarea alunițelor, tratamentul leziunilor vasculare;

Proceduri estetice minim invazive – corecția ridurilor faciale, volumetrie facială, întinerire facială, mezoterapie;

Îndepărtarea tatuajelor – prin intermediul laserului Revlite

Locul arată foarte bine, e decorat cu mult stil, primitor şi situat într-o vilă interbelică de toată frumusețea. Eu nu mă gândesc încă la alte proceduri, în afară de tratamentul pe care îl urmez, împotriva stafilococului cu pricina, însă promit că, dacă scap de el, o să dau o raită, să încerc măcar unul dintre serviciile clinicii.

Până atunci, dacă vă interesează ceva anume, aveți probleme care credeți ca pot fi rezolvate acolo, lăsați-mi întrebarea voastră în comentariu şi promit să o adresez specialiştilor Fazzada.

Kisses & hugs şi o seară perfectă să aveți!

2 comentarii

  1. Foarte dragut. :)
    Sa ai o duminica minunata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.