NIVEA lansează Laptele de corp cu unt de cacao

În special în sezonul rece, tendința de uscare a pielii corpului poate să reprezinte o problemă apăsătoare, din cauza senzației de disconfort pe care o creează. Pielea uscată îți poate afecta chiar şi buna dispoziție, deci ce ai spune de un ingredient minune, care să-ți hidrateze pielea şi să o facă pur şi simplu delicioasă? Nivea a lansat un Lapte de corp cu unt de cacao, pentru pielea uscată.

Untul de cacao este ingredientul erou pentru pielea uscată, fiind cea mai concentrată soluție naturală de hidratare, bogată în vitamine şi minerale, cu efect antioxidant.

Arborele de cacao ar fi fost cultivat inițial de maiaşi, în peninsula Yucatan din Mexic, iar apoi comercializat către aztecii care locuiau în zonele deşertoase din Mexic. Untul de Cacao este cunoscut pentru efectul nutritiv, senzația de prospețime, precum şi pentru strălucirea pe care o oferă pielii. În plus, conținutul ridicat de vitamina E confera pielii o senzație delicată, pe termen îndelungat.
NIVEA-Lapte-de-corp-cu-unt-de-cacao

Noul Nivea Lapte de corp cu Unt de Cacao pentru pielea uscată conferă pielii hidratare intensă, precum şi catifelare de durată. Pielea uscată devine vizibil mai fină şi mai strălucitoare, pe durata întregii zile. Tehnologia Hydra IQ şi combinația de Unt Natural de Cacao şi Vitamina E asigură o absorbție rapidă în piele, pentru catifelare de durată. Pielea va rămâne fină la atingere şi revigorată şi îți va rasfăța simturile cu un miros delicios de cacao.
Preț:17.3 RON

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.