Parfum de femeie: Houbigant Iris des Champs

O galerie de artă, o colecție de parfumuri miniaturale, acorduri de jazz și all that french… O seară perfectă, în care casa Houbigant a lansat Iris des Champs, un parfum disponibil în exclusivitate în Beautik Haute Parfumerie.

Un parfum cu care am făcut cunoștință, recunosc, sceptică. Un parfum de femeie, dens, suficient de puternic încât să ducă în secret cu el nopți negre în așternuri satinate. Un parfum care pătrunde în circuitul sanguin și ajunge la creier, de unde știi că nu mai pleacă vreodată. Un parfum senzual și sexual, pătrunzător, ascuțit, delicat și pudrat.

Nu e un secret: irișii sunt florile mele preferate, florile perfecte. Ca orice lucru perfect mor repede, dar imaginea, senzația și parfumul lor persistă etern.

Și pentru parfumieri, dintotdeauna, irisul a fost o aromă emblematică, e o plantă cu un miros elegant și plin de stil, asemenea unei comori misterioase. Nu știu dacă știți, dar procesul de extracție a aromelor din iris este îndelungat și foarte delicat.

houbigant-iris-champs-s
Houbigant a modernizat sticla de cristal folosind un flacon realizat de Baccarat la începutul secolului 20. Sticla a fost creată inițial pentru Parfum Idéal, cu ocazia Expoziției Universale, care a avut loc la Paris, în 1900 și întruchipa Turnul Eiffel, simbolul acestui eveniment.

Note de top: bergamotă, lăcrămioare, piper roșu
Note de mijloc: unt de iris, absolu de Iris, absolu de trandafir, absolu de iasomie sambac, esență de ylang-ylang
Note de bază: lemn de santal, note lemnoase de ambră, vanilie, mosc

Iris Des Champs, noul parfum al Casei Houbigant, este disponibil exclusiv la Beautik Haute Parfumerie la prețul de 670 lei/ 100 ml.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.