Miniso shopping: merită sau nu să cumperi pensule de machiaj?

Miniso shopping: merită sau nu să cumperi pensule de machiaj?

Acum vreo două luni, îmi cumpăram de la Miniso patru pensule de machiaj. Sinceră să fiu, n-am avut nici o așteptare de la ele și le-am luat mai mult pentru că mi-a plăcut cum arată. Dar odată ajunsă cu ele acasă, le-am pus la lucru și surpriză, mare surpriză… Imediat vă explic. Și vi le și arăt.

S-au dovedit a fi nu niște pensule bune, ci foarte bune. Sunt patru la număr – powder, contour, angle eyeshadow și eye blending, perii sunt din material sintetic și mânerele din plastic. Au costat puțin: câte 12,99 fiecare dintre cele mari și tot 12,99 setul de două pensule de ochi.

Miniso pensule machiaj

Am folosit pensula de pudră atât cu produse compacte cât și pulbere și se comportă fantastic. Ce îmi place în mod special la pensula asta e că mi se pare că face produsul să se așeze foarte natural,  într-un strat foarte fin, și nu încarcă tenul.

Miniso pensula pudra

Cu pensula de contouring însă trebuie să ai mâna ușoară, pentru că e foarte deasă, se încarcă cu o cantitate mare de produs și, dacă nu ești atentă, te poți trezi că ți-ai tras două dungi din alea de războinic, ca-n filmele de acțiune…

Daaaar, dacă vă uitați la imaginea de mai jos, o să vedeți că pensula asta are o formă foarte faină și urmează cumva conturul feței. Cum ar veni, dacă sunteți ca mine, adică posesoare de două mâini stângi și nu prea le aveți cu conturatul feței, dar ați vrea, totuși, să experimentați fără să aruncați o avere pe o pensulă, iată o opțiune foarte bună.

pensula contur

Setul de pensule de ochi e pe locul al doilea, după pensula de pudră. Pe cea de blending o folosesc și pentru aplicarea fardului pe întreaga pleoapă, iar cea de angle eyeshadow face o treabă onorabilă pentru cei 6,5 lei cât a costat.

pensule ochi

Cum vă spuneam și la început, le-am cumpărat pentru că mi-a plăcut mult cum arată așa, cu mânerele și cu perii albi, cu doar un strop de roz în vârf :) Mânerul fiecăreia îmi place mult; nu știu cum să explic forma, nu e rotund de sus până jos, ci are o porțiune plată, care-ți permite să ții mai bine pensula, vedeți în imaginea de mai jos.

Le-am spălat de câteva ori și se comportă exemplar: se curăță repede, nu rămân pătate (cum mi s-a întâmplat cu pensula de blush de la Sigma), se usucă destul de repede și nu le-a căzut nici măcar un fir.

Miniso pensule

Nu știu dacă se mai găsesc la Miniso, dar în caz că nu știați, acolo au o mulțime de alte pesule și tot felul de accesorii cosmetice, alături de alte lucruri pentru casă. Eu mi-am mai luat de la ei niște căni foarte frumoase, câteva cutii din plastic în care mi-am aranjat cosmeticele pe compartimente, o mulțime de agende și de plannere, dar și plușuri pentru cel mic, toate de bună calitate și cu design super cute. Chiar, ce ziceți, să fac un soi de round-up cu ce am eu de pe la ei? 

Eu mă declar fan Miniso, cu siguranță îmi voi mai cumpăra diverse de la ei, atunci când ajung prin Veranda Mall, care e cel mai aproape de mine. Și gata, eu am vorbit destul, spuneți-mi voi acum dacă aveți chestii de la Miniso și dacă vă plac. Vreau să știu tot! :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.