Mineli Boutique, la Bucharest Fashion Week 2014

Nu știu cum sunteți voi, dar mie tare-mi tresaltă inima când văd branduri românești care cresc și se dezvoltă frumos. Și încerc, pe cât posibil, să susțin brandurile românești. Unul dintre ele este Mineli Boutique, brandul designerilor Ionuț Glăvan și George Ștefănescu. E un proiect început în 2008, dar are o experiență în spate de aproape 20 de ani în crearea de încălțăminte.

În prezent, are cinci magazine proprii și cinci francize deschise, dar și colaborări cu magazine din țară și din afara țării. Mineli Boutique este una dintre acele mărci ajunse la maturitate odată cu participarea la diferite festivaluri de modă interne și internaționale, printre care Bucharest Fashion Week, Sibiu Fashion Days, Dubai Fashion Week, India Fashion Week.

Printre creatorii vestimentari cu care Mineli Boutique a colaborat se numără Răzvan Ciobanu, Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Laura Olteanu și alții. Potrivit celor doi designeri, Mineli s-a deosebit de restul prin paleta largă de tocuri și accesorii, prin noutățile pe care au încercat să le creeze.

Ca și o răsplată a muncii noastre, anul trecut am primit premiul pentru cel mai bun designer de încălțăminte, premiul pe care, an de an, l-a primit Mihai Albu. Astfel, pentru noi a fost ca o încununare a muncii noastre.

Anul acesta, Mineli Boutique va prezenta colecția “Spring Break“, în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. O nebunie de forme, designuri și culori, texturi din piele în culori vii, tocuri galvanizate stiletto pe diferite înălțimi și grosimi și o surpriză: printuri diferite, aplicate pe talpă pantofului, în tonul colecției, unic pentru un designer român.

mineli shoes

mineli shoes

mineli shoes

mineli shoes
Eu abia aștept să văd live creațiile din colecția Spring Break, care vor încălța picioarele fotomodelelor de pe podium.

Până atunci, îmi doresc o pereche de stilettos simpli, nude, precum cei de aici.

Kisses and hugs, dragilor! Și mulți pantofi frumoși, cum altfel? :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.