La mulți ani, Cielo Venezia 1270!

Cielo Venezia 1270 a celebrat, săptămâna trecută, 6 ani de activitate de când răspândeşte fericire prin bijuterii publicului românesc. Momentul a fost marcat printr-un eveniment în Promenada, la care au participat jurnalişti şi vedete. Cu un pic de întârziere, să le urăm la mulți ani!

Bijuteriile Cielo Venezia 1270 au fost puse în valoare de ținutele spectaculoase ale Danei Budeanu şi completate de serviciile Miko Beauty, într-o prezentare de modă inedită. Evenimentul a fost de asemenea, susținut de MasterCard Elite, program la care Cielo Venezia 1270 participă de 5 ani.

IAF_5218

Dacă nu le-ați trecut niciodată pragul celor de la Cielo Venezia 1270, vă sfătuiesc să nu fiți timizi și să vă opriți câteva minute în fața vitrinelor. Au bijuterii foarte delicate, multe stiluri și este mereu cineva prin preajmă, gata să vă spună povestea fiecărei bijuterii din magazin și să vă consilieze în alegerea pe care veți să o faceți.

Cielo Venezia 1270 comercializează, în rețeaua de 6 magazine din Bucureşti şi Constanța, brand-uri precum: Miluna, Yukiko, Kiarabijuterii din aur, diamante, perle, create pentru cele mai importante momente ale vieții; Nimei – un brand dedicat perlelor; brand-ul de lux, Mattia Cielo, şi brand-ul de ceasuri inspirate din lumea motoarelor pe doua roți, Meccaniche Veloci.

024

Compania italiană de bijuterii a fost fondată de către Sergio Cielo în 1970. Conform unei legende vechi, pasiunea familiei Cielo pentru bijuterii datează din 1270, când poetul Cielo d’Alcamo îl întâlneşte pe tânărul Marco Polo la Veneția, de la care cumpăra câteva pietre prețioase aduse de tatăl acestuia din Estul îndepărtat.

Datorită maiestriei lui Cielo D’Alcamo, pietrele au fost transformate în bijuterii frumoase pentru tinerele de viță nobilă de la Curtea Regală din Palermo, acestea fiind, de altfel, şi primele bijuterii semnate simplu “Cielo”.

Astăzi, Cielo Venezia 1270 comercializează peste 500.000 modele de bijuterii în peste 3.000 de magazine din lumea întreagă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.