Mastrelle: câteva soluții pentru probleme femeiești

Mastrelle: câteva soluții pentru probleme femeiești

Am astăzi câteva recomandări un pic altfel. Sunt produse pe care le-am primit spre testare în ultimele luni. Pe unele le-am testat eu, pe altele prietene mai în măsură.

Mastrelle Symbio este un complex prebiotic bio-activ, constituit din tulpini lactice specifice florei vaginale (L. rhamnosus + L. reuteri). Tratează candidoza și vaginita bacteriană, previne infecțiile vaginale recurente și scade recurențele vaginitelor bacteriene.

mastrelle symbio

Totodată, restabilește echilibrul florei și pH-ului vaginal, în toate situațiile în care numărul lactobacililor de la nivel vaginal este scăzut, crește eficacitatea terapiei clasice și eradichează Candida și formele sale de rezistență.

Produsul poate fi utilizat în condiții de siguranță în timpul sarcinii și alăptării, precum și pe perioade îndelungate fără risc de reacții adverse.

Deși este o etapă naturală de tranziție în viața fiecărei femei, menopauza este considerată de cele mai multe ori drept un subiect delicat, uneori chiar tabu. Tocmai de aceea, multe femei suportă neplăcerile asociate acesteia fără să ia măsuri care le-ar putea oferi mai mult confort în viața de zi cu zi.

Mastrelle Meno test pentru menopauză este un test pentru determinarea concentrației hormonului FSH (hormon foliculostimulant) în urină, determinând astfel dacă persoana care l-a utilizat este sau nu la menopauză. Este ușor de folosit acasă, în orice moment al zilei, iar rezultatul poate fi aflat în 1-5 minute.

mastrelle test menopauza

Mastrelle Meno I este un supliment alimentar ce calmează simptomatologia specifică menopauzei, pe bază de extracte vegetale (Cimicifuga racemosa, Vitex agnus-castus, Rhodiola rosea, Melissa officinalis) și vitamina B6.

mastrelle meno I

Acesta ameliorează bufeurile și transpirațiile nocturne, combate oboseala, tulburările de somn, neliniștea și iritabilitatea.

Produsele Mastrelle sunt fabricate în România de Fiterman Pharma, companie recunoscută pentru cei peste 20 de ani de excelență în fabricarea de
medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.