L’Oreal Professionnel lansează Hollywood Waves

Nu știu vreo femeie cu păr ondulat care să nu vrea, dacă nu să-l aibă drept, măcar să-l aranjeze mai repede, mai bine, iar efectul să fie mai de lungă durată. Ei bine, habar nu aveam că o treime dintre femei au părul ondulat sau creț.

Deci, cam o treime dintre noi sunt în căutarea produselor perfecte pentru styling. Majoritatea dintre ele consideră că produsele pentru păr ondulat nu îndeplinesc toate nevoile și așteptările lor, iar produsul perfect ar fi imposibil de găsit.

L’Oréal Professionnel Hollywood Waves

L’Oréal Professionnel lansează HOLLYWOOD WAVES spune stop compromisurilor pentru părul ondulat. Noua formulă pe bază de elastină este soluția ideală pentru femeile ce visează la un look ondulat cu aer hollywoodian.

hollywood-waves

Siren Waves, produsul star al gamei, e destinat tuturor tipurilor de păr: creț și ondulat, natural sau permanent, și chiar părului drept natural. E un gel-cremă pe care îl poți folosi atât pe părul umed pentru definirea buclelor, cât și pe părul uscat pentru revitalizarea lor.

Waves Fatale e pentru părul mediu ca densitate sau grosime. Este o cremă modelatoare pentru definirea buclelor și onduleurilor cu care puteți obține un look impecabil timp de 24 de ore.

Spiral Queen, spuma modelatoare care ajută la conturarea buclelor și onduleurilor, se adresează părului gros.

Textura produselor este lejeră și nu încarcă, ceea ce oferă flexibilitate buclelor și onduleurilor, iar părul rămâne moale la atingere, cu un aspect natural. Produsele sunt foarte ușor de folosit, nu necesită mix cu alte produse, oferind elasticitate și strălucire chiar și celor mai rebele bucle.

Prețul recomandat al fiecăruia dintre cele trei produse este de 75 lei.

Eu recunosc, mi-aș dori părul ondulat, îl am cât se poate de drept. Dar chiar și așa, tot mă tentează noile produse L’Oreal Professionel. Voi ce ziceți? Aveți onduleuri și v-ați cam săturat de ele? :)

Kisses, dragilor. Sfârșit de săptămână minunat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.