Life’s a bitch and then we die

Oamenii pe care îi dorim fie nu ne doresc, fie ne doresc atunci când e prea târziu. Ne naștem și murim singuri. Faza nasoală e că trăim singuri. Ori așa, ori plini de resentimente.

Am 42 de ani și știu cu certitudine că, atât cât mi-a mai rămas din viață, nimeni, niciodată, nu-mi va fi alături. Am standarde înalte.

Ar trebui să citească enorm, să fie la curent cu cinematografia, să iubească insectele, animalele, copiii, facerea de bine. Să salveze buburuzele. Să miroasă teiul, să știe ce e aia hernie lombară, să cumpere felicitări care cântă, să mă ducă la concertul la Hozier (oricare din Europa), să afume somon, să știe să facă salată de roșii. Să rabde și să înțeleagă că mă uit la Bravo, ai stil! în timp ce citesc Atlasul norilor.

Să tăiem pătrunjel împreună.

Aș face-o eu. Promit că o fac. Doar că așa bărbat nu există.

Aș vrea să scriu o carte.

Aș vrea să plantez un copac.

Aș vrea să fiu mai calmă.

Aș vrea să nu mai fiu anxioasă.

Aș vrea ca ai mei să fie nemuritori.

Aș vrea să fiu tot ce pot să fiu.

Aș vreau să vreau, să știu, să pot mai mult.

2 comentarii

  1. Îți trimit o îmbrățișare virtuală! O lecție din terapie care mă ajută (uneori) este gândul că asta nu e realitatea mea pentru totdeauna. Ești o femeie minunată și sunt sigură că vor veni lucruri bune spre tine, iar pe altele vei învăța să le accepți. Și dacă ești aproape de Popești-Leordeni și ai chef de o întâlnire cu alte femei care iubesc să citească, te așteptăm pe 4 iulie la clubul nostru de lectură. :) Discutăm „Acolo unde cântă racii”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.