La ce bun să oferi un dar prost?

Dacă vă întrebați la ce mă refer, atunci aflați că e vorba despre pensula mini kabuki primită în dar de la Sephora, ca prețuire pentru că mi-am făcut card şi am cheltuit nu ştiu cât. Am primit atunci această pensulă şi un etui simpatic, din înlocuitor din piele, mic, conceput special pentru kabuki-ul cu pricina.

Nu am folosit nici pensula, nici etuiul, până acum câteva zile. Aseara, am spălat câteva dintre pensule, printre care şi pe aceasta.

Fetelor, vă jur că şi cea mai ieftină pensulă din piață (încă mai am una cu care îmi sterg laptopul de praf) nu se comportă aşa la spălat. A curs o tonă de culoare din ea şi cred că dacă aş fi continuat să o spăl ar fi curs negreală etern. Am fost blândă şi delicată (nu vă spun că îmi spăl extrem de des pensulele, atât pe cele de la Sigma, cât şi pe cele de la e.l.f şi arată ca noi), atât în procesul de spălare, cât şi în cel de clătire.

Cum arată cadoul meu de la Sephora? Priviți (şi îmi pare rău că pozele nu au reuşit să surprindă toate detaliile. cum ar fi ghemotocul care s-a format fix în mijloc :(():

Ştiți că sunt una dintre cele mai fervente susținătoare ale brandului şi magazinelor Sephora, că le-am luat mereu apărararea pe bună dreptate, de altfel. Dar nu pot înțelege cum poți oferi clienților tăi un asemenea cadou. Sincer, pentru mine ar fi fost un cadou mai mare dacă ar fi putut să mă priveze de o asemenea experiență negativă. Sunt tristă, zău aşa.

Ca o ironie, fix când scriam textul ăsta, am primit un SMS de la Sephora, prin care eram invitată să beneficiez de reducerea de 15%, avantaj cu cardul meu la ei. Mă mai gândesc, dar tot e mai bine. Măcar reducerea nu se strică la spălat.

Kisses, hugs & nice gifts!

 

 

10 comentarii

 1. Multe firme procedeaza asa din pacate. Decat ceva doar ca sa fie mai bine se lipsesc si macar raman cu respectul clientului.

 2. nasol tare:( eu credeam ca sunt mai seriosi…

  • Singura posibilitate ar fi fost sa nu fi stiut de calitatea darului ep care l-au oferit. Ceea ce, cumva, mi se pare si mai grav, ca doar trebuie sa stii mai tot ce misca in domeniul asta sau sa intrebi. Mno, asta este.

 3. Eu am primit gel de dus cand mi-am facut cardul la ei… dupa ce am asteptat vreo 6 luni sa primesc cardul. Imi pare rau ca ai fost dezamagita de cadou, chiar nu e ok. La inceput, cand tocmai lansasera Sephora Black Card au oferit cadouri mai consistente, dar pe urma au tot scazut. Pacat :(

 4. wtf? Am stat sa analizez si ma tot gandesc de ce naiba s-a format ghemotocul acela chiar in mijloc? mai bine dadeau si ei o reducere ca cea de acum…
  Imi plac produsele lor pina la pensule! eu una nu concep sa arunc o caruta de bani pe niste pensule care mai sunt si de proasta calitate!
  Imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat :(
  Te pup

 5. Am primit-o si eu acum vreo trei ani cand mi-am facut cardul si e horror. Cea mai proasta pensula ever!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.