Nu cad eu prea des în păcat, dar și când o fac…

În păcatul dulcelui, despre el e vorba. Ce, credeați că dau din casă? :P Da, despre un dulce e vorba, despre un dulce care, în general, mă lasă rece. Dacă e înghețată, ridic din sprânceană a curiozitate. Dacă e cu fistic, ridic și din cealaltă sprânceană. Dacă e La Strada, caut lingurița. Și dacă ți-o mai și aduce la nas cineva (mulțumesc, fete dragi!), mai bagi o oră de sală, ca să știu clar că am verde la înghețată :D

Și verde a fost. Recunosc, cea de fistic, pe care o știam, nu-i nouă printre produsele La Strada, însă are ambalaj nou. La fel ca și La Strada cu vanilie și cea cu mango. Și “hainele” noi cer o campanie nouă, în acord perfect cu vara și cu vacanțele.

Pentru a înțelege de ce este înghețata LA STRADA atât de bună, noua campanie “LA STRADA. TASTE THE WORLD” ne poartă într-o călătorie imaginară către ținuturile exotice și însorite ale Madagascarului, Indiei și Californiei, locurile de unde sunt aduse vanilia, mango și fisticul.

Iar eu visez la o plecare, cum nu vă puteți imagina. Până atunci, însă, stau cuminte și încerc să îmi văd de treabă. Mdap, puneți un capricorn să facă asta, și e bine. Dar oferiți-i și alternative, și e chinul chinurilor :)) Vă las, mai jos, cu câteva cuvinte oficiale despre cele trei înghețate La Strada, care au îmbrăcat haine noi. Eu zic să le cumpărați, să le încercați, căci ce e ambalajul fără conținut? :D

LA STRADA Mango

LS-India

India este originea celui mai bun mango din lume. Îl regăsim în proporție de 45% în sorbetul LA STRADA Mango. Cu un gust delicios de răcoritor, contemporan, sorbetul de mango iese în evidență atât prin look-ul neconvențional, cât și prin gustul autentic de mango proaspăt, care ne va transpune în atmosfera fascinantă a Indiei.

LA STRADA Vanilla

LS-Africa

Îndepărtatul Madagascar este tărâmul celei mai pure și căutate păstăi de vanilie de Bourbon. Cu înghețata LA STRADA Vanilla, simțim fiorul exotic de safari și refacem în minte drumul parcurs de cea mai buna vanilie de la origine… până la noi. Cu o textură delicată și un gust inconfundabil, înghețata de vanilie va rămâne mereu o piesă atemporală printre arome.

LA STRADA Pistachio

LS-California

Cel mai intens fistic, adus din însorita Californie, desăvârșește gustul înghețatei LA STRADA Pistachio și te invită să simți freamătul și vibrația Americii. Cu un gust unic și un stil original, această înghețată este o sursă eternă de inspirație pentru adevărații trendsetters.

Dacă vreți și mai multe opțiuni, dont’t worry: aveți de ales dintr-o mulțime de arome și de gusturi. Zic doar atât: Strawberry, Blackcurrant, Yoghurt & Cherry, Dark Belgian Chocolate, Caramel, Mint & Swiss Chocolate, Hazelnut, Cappucino, Lemon & Lime, Pear, Butter Toffee și Tiramisu.

Mai vreți? Deci, mâine…. Trei ore la sală :D

Kiss, kiss!

2 comentarii

  1. Da’ o inghetata cu cafea nu mai face nimeni? :((

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.