Broşura Avon e pe net şi e interactivă!

Căutam, astăzi, să comand niște produse de la AVON și mi-am amintit că am uitat (nu râdeți, că vă alerg!) să vă zic de e-broșura pe care au lansat-o. Ei, dacă acum vreo doi ani, AVON inaugura platforma de e-commerce Avon Online, unde poți să comanzi direct de pe site, din magazinele reprezentanților, din luna mai a apărut Broșura AVON.

De peste 8 ani, Broșura AVON se reînnoiește la fiecare 3 săptămâni, oferind peste 1000 de alegeri în materie de produse cosmetice cu fiecare ediție. Începând din luna mai, pe lângă formatul tipărit, ea este disponibilă și în format electronic, cu posibilitatea de accesare de pe orice device (laptop, PC, tabletă, smartphone).

În plus, față de Broșura tipărită, codurile promoționale și ofertele exclusive de pe avon.ro sunt valabile și în Broșura online. Broșura online poate fi previzualizată pagină cu pagină, cu o bară derulantă care face posibilă alegerea unei pagini sau a unei secțiuni. Cu un simplu click, poate fi selectată din start o anumită categorie sau poate fi răsfoită în întregime. Poți da click pe pagina unui produs şi îl poți comanda direct de acolo!

Dacă vreți să vedeți cum arată și în format digital, o găsiți aici.

Kisses, weekend bun să aveți!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.