Designers’ stuff, la prețuri acceptabile

De pe theoutnet.com am mai comandat, la un moment dat, acum vreo doi ani, dacă nu mă înşală memoria, un top din colecția See by Chloe. Acum, zilele trecute, pentru că mi se pusese pata pe o treabă şi o voiam, am ajuns să beneficiez de rezultatele – la oficiul poştal – ale unei a doua comenzi.

Foarte pe scurt, vreau să spun câteva vorbe despre site şi despre cum decurg lucrurile.

Comanda a fost plasată joia trecută, coletul a sosit la poştă (nu la cea vamală) miercurea următoare. Shipping-ul standard, în 6-7 zile lucrătoare, costă 10,97 euro, iar cel express 17,56 euro şi primeşti pachetul în 3-4 zile lucrătoare de la procesarea comenzii.

Ca modalități de plată, site-ul acceptă Visa, MasterCard, American Express, Visa Debit, Visa Delta Electron şi JCB.

Marfa primită se poate schimba în cel mult 28 de zile şi e important de reținut că trebuie să fie în stare bună (de exemplu, pantofii să nu prezinte semne de purtare) şi cu etichetele originale. Aşadar, dacă vă cumpărați ceva de aici şi scoateți eticheta, puneți-o, totuşi, undeva bine, în ideea în care vă răzgândiți şi vreți să returnați marfa.

Ce-mi mai doresc de pe theoutnet.com (şi e cât de cât acceptabil ca preț)?

O roche tunică Alexander Wang, acum la reduceri (deci, slabe şanse că va mai fi a mea vreodată). Preț 123,45 euro.

T-by-Alexander-Wang

 

O pereche de sandale Sigerson Morrison, 197,50 euro

Sigerson-Morrison-sandals

 

Geanta Marc Jacobs, 148,80 euro (in my dreams, ha, ha ha!)

Marc-Jacbos-bag

 

 

Yup, ştiu, nu cer multe :D

Oricum, experiența cu theoutnet.com a fost în regulă şi atâta timp cât vor mai exista reduceri (şi oameni dragi, care-mi fac daruri frumoase), o să mă întorc acolo.

Kisses and hugs!

2 comentarii

  1. La o geanta MJ visez si eu de cativa ani, dar tot nu se aliniaza planetele. Si incaltatile de la Chloe imi plac mult de tot, dar au preturi nitel halucinante.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.