Şi de ce n-ar avea Emma Watson doar opt perechi de pantofi?

Citesc, via Facebook British Vogue, o ştire potrivit căreia Emma Watson, care a cunoscut celebritatea cu rolul lui Hermione Granger din Harry Potter, a declarat că are doar opt perechi de pantofi. Prestigioasa revistă britanică se întreabă dacă o fi sau nu adevărat, de parcă actrița ar fi declarat că iese goală pe stradă ori că la micul dejun îi place să consume pui vii.

Nu mi se pare nimic anormal ca o actriță de talia ei să aibă opt perechi de pantofi şi nu cred că e musai să zicem “doar opt perechi de pantofi”.

Am aproximativ opt perechi de pantofi şi cu asta basta. E uşor să par ipocrită pentru că, în momentul ăsta, sunt îmbrăcată cu haine de designer“, a declarat Emma Watson.

Preferata Sofiei Coppola, aceasta joacă, în cel mai recent film – The Bling Ring, rolul lui Alex, o tânără care, alături de alți patru tineri asemenea ei, e obsedată de faimă şi urmăreşte celebritățile, cu scopul de a le sparge locuințele şi a le sustrage bunurile, în special hainele de firmă.

Paris Hilton, Orlando Bloom sau Lindsay Lohan sunt câteva dintre vedetele prădate de tineri, care ulterior păstrau bunurile pentru uzul propriu sau le vindeau pentru a-şi acoperi nopți petrecute prin locuri exclusiviste. Despre secvența filmată chiar în garderoba faimoasei blonde Paris Hilton, Emma Watson spune că aceasta avea prea multe haine, o mare parte dintre ele aveau încă eticheta şi că “se vedea clar că le cumpărase doar ca să le aibă. Toți cumpărăm lucruri doar din impuls, dar asta-i o cu totul altă chestiune“.

Mno, întrebarea mea rămâne: de ce trebuie să fie ceva în neregulă să ai doar opt perechi de pantofi?

Sursa foto cover

5 comentarii

  1. You know what, nu-i nimic rau in asta. Doar ca sunt sigura ca poarta mult mai multe perechi de atat, doar ca le primeste si probabil le da mai departe. Daca as fi ea, eu asa as face.

  2. Asta e trickie, adica are 8 perechi de pantofi e ok, ca pe langa 8 perechi de pantofi mai poti avea 8 perechi de sandale, 10 perechi de cizme, si 7 perechi de botine… Dar daca are overall 8 perechi de de toate… atunci… bravo ei! pantofii sunt pentru mine calcaiul lui ahile. Daca pot rezista sa intru intr-un magazin si sa nu iau rochii, jeansi, etc nu pot sa rezist cand vad pantofi. Am o groaza de perechi :D

  3. eu nu cred , am si eu mai multi…:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.