Givenchy Croisière: Încă un motiv să visez la vară

GIVENCHY CROISIÈRE, noua colecție disponibilă în magazinele Sephora, aduce cu ea vara. Care vară, hai să recunoaștem, e când vrem noi. Mai ales că putem păstra aspectul tenului mângâiat de soare pe tot parcusul anului :)

Imaginația și setea sa pentru inovație ale lui Nicolas Degennes, Artistic Director Givenchy Makeup, au dat naștere celor două texturi noi, ușor de folosit: cea spray, din Givenchy Brunne Bonne Mine, și cea gel, din Givenchy Mister Radiant.

BRUME-BONNE-MINE-100ML-CROIS15-207lei-(4)

Givenchy Brunne Bonne Mine e un spray lejer și delicat, pentru un ten bronzat, uniform, strălucitor în mod natural. O nouă alternativă pentru gel sau pudră, are o textură aerată, mătăsoasă. Oferă o experiență senzorială unică. E în ediție limitată și costă 207 lei.

Sfatul lui Nicolas Degennes: “Aplicați pentru un efect natural și lejer, întindeți cu degetele sau cu o pensulă pentru ten pentru a spori strălucirea și pentru uniformizare.”

Mister-Radiant-Visage

Givenchy Mister Radiant are o textură de gel, pentru un efect de piele curată și conține trei pigmenți pentru o culoare uniformă.

Sfatul lui Nicolas Degennes: “Atemporal, universal și unisex,  Mister Radiant este extrem de adaptabil! Poate fi folosit sub pudră sau chiar sub fond de ten!”

POUDRE-BONNE-MINE-212-lei

Givenchy Pudre Bonne Mine e pudră radiantă, rezistentă la transfer, dar care nu încarcă tenul. Textura fără talc este insesizabilă pe piele, ușor de aplicat pentru o strălucire naturală. Preț: 212 lei

Sfatul lui Nicolas Degennes: “Folosește pensula Kabuki, perfectă pentru acest tip de textură. Aplică pe întreaga față, fără a uita de zona gâtului. Altfel, poți folosi pensula de pudră pentru a crea efect de blush” 

GIVENCHY-Croisiere

Givenchy Gloss Interdit, Gelée d’Interdit, Le Vernis și Phenomen’eyes Waterproof sunt acum disponibile în nuanțe noi.

Trebuie să vă mărturisesc că, da, e drept, toate îmi fac cu ochiul. Dar dintre ele, cel mai mult mă tentează Givenchy Brunne Bonne Mine. Mi se pare produsul must have pentru vară și mai ales pentru cineva ca mine, care alege cel mai adesea un machiaj ușor.

Vă las visând la vară. :) Un weekend perfect vă doresc!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.