Care sunt noutățile Marionnaud 2015

Între un curs și un seminar, m-am furișat și, în vreo 20 minute, cu ghiozdanul în spate, ajungeam la restaurantul Sole, la 15 etaje deasupra solului, la o înălțime numai bună pentru evenimentul atât de frumos, de cochet, de elegant, prin care Marionnaud România a lansat noile game de produse proprii și de parfumuri exclusive pentru sezonul de primăvară-vară.

Într-o sală mare și luminoasă, am putut opri pe la fiecare “insulă” cu produse noi, am putut încerca texturi, am putut vedea cum miros produsele. Prima oprire a fost la gama gelurilor de duș, cu infuzii fresh și exotice. Ce mi se pare foarte simpatic e că fiecare dintre cele cinci linii noi noi – Candy Gourmand, Rose Sensuelle, Mango Sunrise, Grenade Passion și Fraiche Infusion – poartă un număr.

Noutăți Marionnaud 2015

Dacă vă întrebați ce reprezintă, ei bine, e numărul încercărilor parfumierilor care au lucrat la produs, până au ajuns la parfumul dorit. Frumos, nu? Sunt cinci arome noi, fiecare cu săpun solid, gel de duș, cremă de duș, scrub, ulei de baie, balsam de corp, loțiune de corp, cremă de mâini. Eu trebuie să recunosc că am “poftit” la Candy Gourmand și la Mango Sunrise.

marionnaud-bathline

BODYbalm_MANGOsunrise

Următoarea oprire a fost la zona de machiaj Marionnaud, unde, surprinzător, deși sunt câteva palete mari printre noutăți, mie mi-a atras atenția o paletă mică și foarte practică. Poate de unde sunt și mereu grăbită, iar o astfel de paletă e foarte utilă atât pentru un machiaj natural, de zi, cât și pentru unul mai intens. Oricum, numai frumuseți printre paletele noi de culori Marionnaud Paris. Firește că am pe wishlist și o paletă mai… mare. Cât de mare? Păi, iat-o:

Geanta-de-machiaj_-139-lei-_contine_63-farduri-de-pleoape,-4-glossuri,-2-creioane-contur-ptr-ochi,-3-aplicatoare Paleta-cadou_-Contine_16-farduri-de-pleoape,-2-farduri-pentru-obraz,-oglindaAm ochit, apoi, Balsamul de noapte regenerant și Eye Lifting Treatment, produse din gama de skincare de la Marionnaud. La Mastic SPA, am descoperit serumurile pentru ochi (cu o textură sen-za-țio-na-lă) și șamponul cu vanilie.

marionnaud-mastic

Ultima oprire a fost la colecția de creme și parfumuri Di Palomo. Și aici sunt câteva game noi, care conțin săpun solid și lichid, gel de duș, unt de corp, ulei, apă de parfum, cremă de mâini și de corp și arome sub formă de difuzoare-bețișoare parfumate sau lumânări. Există și travel bags, așa că singura voastră grijă e să vă alegeți aroma. Preferata mea e Orange Blossoms, dar mai aveți la dispoziție Fig & Grape, White Grape, dar și colecția Per Lui.

Orange-Blossom_Set-Image

 

Fiecare gamă a avut un spațiu dedicat, unde beauty-adviserii le-au vorbit invitaților despre aromele, texturile, parfumurile din universul franțuzesc Marionnaud Paris.

Bijuterii Caviar Valentina Pelinel for Flusberg

Am avut parte și de o noutate exclusivăColecția de bijuterii Caviar Valentina Pelinel for Flusberg, o colecție disponibilă, de asemenea, în parfumeriile Marionnaud selecționate.

Găsiți noile produse în oricare dintre cele 30 de parfumerii deschise în 15 orașe din țară.

Și, cum simțurile merg mână în mână, la eveniment, Claudia Stroe, Bubble Artist, a susținut un moment magic, cu baloane de săpun supradimensionate. Asta în timp ce pe acoperișul clădirii Crystal Tower, pe heliport, aveau loc sesiuni foto.

A fost un eveniment special, frumos, la care mă bucur că am ajuns. Și mi-au rămas în minte cuvintele marketing managerului Marionnaud Paris, Ana Maria Dicu. Ea a spus că frumusețea înseamnă stil, atitudine, încredere în sine, naturalețe și, mai ales, multe zâmbete.

Așa că vă las acum și vă doresc să aveți mereu motive frumoase pentru a zâmbi!

Cover photo via © Shutterstock.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.