Prima mea geantă Chanel…

Visam să fie una clasică, a quilted large classic flap bag… Oh, Chanel bags

Visam asta până azi, când am descoperit minunăția asta pe pagina de Facebook a unui magazin vintage. Numele ei? Chanel 31 Rue Cambon. Prețul acestei genți în magazinele Chanel? Vreo 2.300$. Prețul pentru modelul second hand, de pe pagina magazinului cu pricina, era de 700 euro. Era, pentru că acum geanta e sold. Lucky her :)

Eu o adaug la lista de lucruri la care e bine, uneori, nu prea des, să visezi. O adaug altor dorințe – rochiei Le Petit Indigent, colierelor supradimensionate, copiilor cu zâmbet larg, bătrânilor liniştiți şi fericiți, cărților bune, oamenilor frumoşi, cățeilor şi pisicilor cu adăpost, soarelui. E doar un lucru, un material căruia oamenii îi dau substanță. Visați, zâmbiți, faceți fapte bune!

chanel-cambon

Kisses and hugs!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sursa foto cover şi interior

10 comentarii

 1. Oh, te intelg perfect, si eu visez la o geanta Chanel … si ma uit in nestire pe youtibe la review-uri de parca intentionez sa imi cumpar maine una. De fapt cred ca imi doresc mai mult ceea ce reprezinta geanta, decat obiectul in sine : adica eleganta, rafinament, lux, putere… Nu cred ca o sa am una vreodata dar imi place sa visez frumos :)

  • Suntem colege de suferință, deci :) te înțeleg perfect şi da, ştiu, nu vrem geanta, ci starea pe care ți-o dă. Nu-s vreo snoabă, Doamne fereşte. Nu că ar fi ceva rău în a fi snob. Pobabil că mi-aş purta geanta Chanel cu Converşi şi cu my fav ripped jeans, deci da, e vorba despre stare :D

 2. Dragele mele ,cred ca geanta Chanel e mult prea dorita , fata de ceea ce ofera. Cred si consider ca sunt mult prea multi producatori ingeniosi, rafinati care nu au bugete de miliarde pt publicitate dar care nu au capacitatile si posibilitatile lui Chanel…Si totusi fac o geanta particulara , sic si rafinata. Eu nu as da niciodata acei bani pe geanta Chanel din material plastic usor de copiat …cea care alege geanta este cuiul problemei …nu geanta!!!

  • Alecu, sunt de acord cu tine. Am genți no name, frumoase, care mă fac să ma simt într-un fel, atunci când le port. Dar asta nu exclude dintre dorințele şi plăcerile mele o geantă Chanel. De gustibus.

 3. sa ne consolam..gasim gentute frumoase si mai blandute cu buzunarul nostru :)

 4. Eu am o geanta Chanel! Mi-am luat-o din Londra la reducere, era 3.000 de € dar a meritat! :)
  Îmi pare rău ca nu pot pune o poza! Modelul e ‘Timeless Classic 2.55’ pe negru cu auriu!
  Sper sa aveți geanta dorita cât mai curând,
  Va pup!

 5. Geanta arata WOW. Nu cred ca exista o femeie care sa nu isi doreasca o geanta de la Chanel. La asta trebuie sa mai visez putin :). Si de asta exista magazinele SH sau cele vintage de unde iti poti cumpara la preturi accesibile cam tot ce iti doresti. Eu am descoperit de curand un magazin online https://eunicat.ro/ si in materie de genti au cateva pe care cu siguranta le voi cumpara.
  In final iti doresc sa porti cu placere acea geanta si sa te faca sa te simti asa cum iti doresti. :)
  Zi buna :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.