Păr fragil și casant? Garnier Ultra Doux Honey Treasures ar putea fi soluția

Garnier lansează Ultra Doux Honey Treasures, o gamă destinată părului fragil și casant, un remediu reconstructiv, bazat pe trei comori ale mierii: lăptișorul de matcă, mierea hrănitoare și propolisul protector.

Lăptișorul de matcă este considerat o adevărată comoară, un elixir bogat în glucide, lipide, proteine și vitamina B5. Acest ingredient are rolul de a consolida și de a revitaliza părul de la rădăcină.

Garnier Ultra Doux Honey Treasures

Mierea are rolul de a hrăni părul și de a-i conferi acea tușă de moliciune și de suplețe, în timp ce propolisul acționează exact ca o barieră și protejează părul de la rădăcină până la vărfuri.

Garnier Ultra Doux Honey Treasures

Puteți găsi produsele Garnier Ultra Doux Honey Treasures în magazine, iar prețurile recomandate pentru acestea sunt următoarele: șampon / balsam – 9,98 lei fiecare, mască 16,90 lei.

Cred că știți de-acum, mai ales dacă mă citiți de pe la începuturi, că produsele Garnier sunt unele dintre preferatele mele, iar șampoanele Ultra Doux sunt mai mereu în baia mea. iar pe timp de vară, când părul e expus atâtor factor care îl sensibilizează și îl slăbesc – apa mării sau a piscinei, soare, vopsea de păr sau coafatul, cred că această nouă gama e numai bună pentru a rezolva aceste probleme.

Vă tentează să le încercați? Cum vi se pare ideea de a îngloba aceste trei ingrediente, pentru a rezolva problema unui păr fragil?

3 comentarii

  1. Posibil sa il incerc cat de curand.

  2. Azi l-am gasit si eu la DM si l-am cumparat.Este super miroase foarte puternic a miere si lasa parul se matasos si usor trce mana prin el numai decat.Este superrrrr <3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.