Pretty girls drink Starbucks. The prettiest girls make their own Starbucks, ediție de vară

Mă înscriu, fără modestie, dar cu mândrie, în categoria din urmă. Asta pentru că, de acum două seri, știu și pot să-mi fac singură cafeaua la Starbucks. Mă rog, un sortiment, două, acolo, căci la câte băuturi delicioase au cei de la Starbucks, o seară petrecută în spatele barului nu are cum să fie suficientă.

Așadar, într-o seară ploioasă de joi, am celebrat întoarcerea verii cu cel mai nou Starbucks Frappuccino: Starbucks Mocha Coconut Frappuccino.

Prima băutură pe care mi-am preparat-o a fost de fapt ce beau e în 99% dintre cazuri, când merg la Starbucks, doar că… pe rece, ca să zic așa. Căci am zis să celebrez cu se cuvine noutățile ice cold de la Starbucks.

Așadar, cu un barista super profi lângă mine, am apăsat eu câteva butoane și am confecționat cel mai superdeliciosohmygodcâtdebuneșieșidieteticpedeasupra. :D Așa mi-am botezat băuturica, mdap.

me&barista

Photo credits © Ranevents Comm

Alături de Mocha Coconut Frappuccino, în meniul Starbucks a revenit o altă băutură preferată de mulți, Mocha Cookie Crumble Frappuccino.

Pe care am încercat, și am și reușit, să-l fac într-o a doua tură de preparat băuturi delicioase, cu ajutorul celor de la Starbucks.

Și ca să știți, puteți și voi să vă faceți propriul Frappuccino, exact așa cum vă place, pentru că aveți vreo 35.000 de posibile variante de a combina ingredientele.

Și asta nu e tot: Starbucks își răsfață clienții și cu o surpriză specială, vara asta, pe numele ei Frappuccino Happy Hour. Poți beneficia de oferta de 1+1 la toate băuturile pe bază de gheață blendată. Happy Hour este valabil din 16 până în 23 mai, între orele 15-17, în toate cafenelele din țară.

starbucks

Starbucks Mocha Coconut Frappuccino e preparat cu cafeaua semnătură Starbucks Espresso Roast, sos de ciocolată dulce-amărui, sirop de cocos și gheață blendată, peste care se așază un strat generos de frișcă, drizzle de ciocolată și fulgi de cocos caramelizați.

Starbucks Mocha Cookie Crumble Frappuccino este un amestec decadent de sos bogat de ciocolată, sirop de vanilie și chipsuri de ciocolată. Este preparat cu cafeaua-semnătură Starbucks Espresso Roast și lapte proaspăt, blendate apoi cu gheață. Totul e garnisit apoi cu o delicioasă frișcă de ciocolată și topping din fărâme de biscuiți de ciocolată.

Delicios, vă zic. Iar pentru momentele când vreți să vă răsfățați cu ceva dulce, am eu o vorbă: I’d rather drink my calories than eating them :) Așa că, nimic mai simplu: trage repede pe tine un tricou și o  pereche de jeans și dă o raită prin cel mai apropiat Starbucks din București / România să guști noutățile reci și delicioase.

Kisses and hugs!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.