Secretul meu de sâmbătă seara

Am mâinile mereu reci, mi-e mereu frig şi caut soarele. Mă mobilizez mai greu, aş fi mai leneşă, dacă aş fi mai leneşă. Şi vă zic doar vouă, în secret, ce mi-aş dori:

Un parfum care mi s-a lipit de suflet şi de creier, Trussardi My Name.

Trussardi My Name

Ciocolată cu 99% cacao. Lindt Excellence sau orice altceva. Ştiu, îngraşă, dar măcar mă îngraş cu cacao.

99-Cocoa-EXCELLENCE-Bar_main_450x_391873A

Un balcon renovat, în care să beau cafea fierbinte cu lapte şi să scriu fără încetare, în care să fie cald, să port şosete din lână peste şosete din bumbac şi în care să am un raft cu cărți şi cu reviste.

narrow-balcony-design-ideas

O pereche de adidaşi, musai Nike Air Max 90. Nu mai zic nimic de echipament, s-a învechit rău, e scămoşat şi decolorat, dar mai merge o vreme. Cu adidaşii însă, am o relație specială.

Nike Air Max 90
Nike Air Max 90

Îmi doresc soare. Mult soare şi plajă.

beach

Să pot, psihic, să lenevesc, într-o dimineață mohorâtă, fără să mă simt vinovată.

lazy

Ca oamenii să nu vorbească mereu, când n-au ceva de spus. Sunt atâtea sunete frumoase în univers, de ce să le luăm locul cu răutăți?

if

Să aveți un sfârşit de săptămână minunat!

Iubiți frumos, fiți frumoşi! 

Sursa foto: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

4 comentarii

  1. ah ce postare draguta:)
    Cat despre ciocolata, mai trebuie sa ne si rasfatam din cand in cand:))

  2. Frumos spus…La un astfel de balcon visez si eu, cu geamuri mari, fara perdele, in care sa fie mult soare si lumina.Iar treaba cu lenevitul mi-l doresc de foarte mult timp, sa nu fac nimic, sa nu ma sacaie nimeni la prima ora, sa nu trebuiasca sa fac planuri de la 8 dimineata in timp ce duc copilul la scoala, dorindu-mi ca ziua sa aiba 34 de ore, nu doar 24.O duminica frumoasa!

  3. Vai, ce draguuti sunt adidasii! Si eu trebuie sa-mi iau unii, mi-am reinnoit abonamentul la sala si vechii adidasi sunt ferfenita. Oare gasesc in magazine exact modelul asta? Cam cat costa?

    • Pfffa, ştia dunt cam 13$, dacă nu mă înşală memoria, şi m-am îndrăgostit de ei chiar de pe site-ul Nike. Teoretic, ar trebui să existe şi la noi în magazine. Ca să nu umbli aiurea, cred că poți suna la unul dintre magazine şi poți afla, cu codul produslui, dacă îi au sau nu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.