Soluții la îndemână: gama cu acid hialuronic de la Fiterman

Soluții la îndemână: gama cu acid hialuronic de la Fiterman

Producătorul de produse farmaceutice Fiterman Pharma a creat sub egida Laboratoarelor Fiterman o gamă de produse dermatocosmetice ce se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, Anti-age HA.

Dezvoltată sub rigori farmaceutice, gama de produse dermatocosmetice Anti-age HA se bazează pe utilizarea moleculelor de superacid hialuronic și nanoacid hialuronic, cu capacitatea înaltă de a pătrunde atât în straturile superficiale, cât și în cele profunde ale pielii, având ca efect diminuarea aspectului ridurilor.

Moleculele de acid hialuronic sunt înglobate în baze de creme naturale, ce posedă un grad ridicat de adaptare la textura pielii și condițiile climaterice.

Efectul antirid este potențat prin utlizarea extractului de evodia, bogat în evodiaminer, și rutaecarpine, ce îmbunătățesc microcirculația din straturile pielii, crescând aportul de nutrienți și oxigen, indispensabile procesului de regenerare și de sinteză a colagenului nativ.

Știm că ridurile din jurul ochilor sunt primele care își fac apariția. Pentru a le estompa și a-ți oferi o privire întinerită, Laboratoarele Fiterman au creat Crema contur ochi anti-age HA. Iar pentru a reduce liniile fine și a redesena conturul feței poți folosi Crema mască anti-age HA.

Cremă mască anti-age HA e mai mult decât o cremă de noapte și mai mult decât o simplă mască: e un tratament facial profesional care poate fi utilizat acasă. În plus, e ușor de folosit, deoarece nu necesită clătire.

Cremă contur ochi anti-age HA are cu o textură delicată, ce permite absorbția imediată în piele, stimulează microcirculația pielii din zona ochilor, reduce liniile fine și ridurile, efectele fiind vizibile în cel mai scurt timp.

Momentan, din rutina mea de îngrijire fac parte alte produse, dar sunt curioasă despre acestea două de la Fiterman. Cel mai probabil, voi încerca acea cremă mască, de la care marturisesc că am așteptări destul de mari.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.