L'Erbolario: Cum să obții un bronz perfect și atrăgator?

L’Erbolario: Cum să obții un bronz perfect și atrăgator?

Îmi e tare dor de mare și sper să reușesc să ajung anul acesta măcar pentru câteva zile, iar produsele L’Erbolario primite recent nu au făcut decât să mă ducă și mai mult cu gândul spre o plajă însorită, pe care să lenevesc și să mă mai colorez puțin. Eu mă simt bine și arăt mult mai bine bronzată și, chiar dacă nu trebuie să stau mult la soare pentru un bronz serios, nu uit niciodată de protecția solară.

Iar pentru a fi sigură că mă bucur doar de beneficiile expunerii la soare, folosesc soluții cu factor de protecție adecvat. Una dintre ele este SpraySole pentru corp cu SPF 30 de la L’Erbolario, ce are o eficiență deosebită și oferă pielii un confort absolut. Totodată, garantează maximum de protecție și reduce efectele nocive ale radiațiilor solare responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii.

SpraySole cu ulei de argan și extract de goji SPF30 este rezistent la apă. Datorită proprietăților sale antioxidante, uleiul de argan și extractul de goji fac din acest fluid un aliat în păstrarea tinereții pielii. În plus, oferă o protecție ridicată ideală și pentru primele zile de plajă.

lerbolario spray

Bun, la fel de adevărat e și că iau în calcul variant în care nu voi reuși să ajung deloc la mare sau la plajă vara aceasta. Nu disper, pentru că am o soluție la îndemână, pe care mor de curiozitate să o încerc: unguentul superbronzant cu morcov, coajă verde de nucă și aloe vera, creat de L’Erbolario. Acesta este dedicat persoanelor cu pielea închisă la culoare, deoarece nu are factor de protecție.

lerbolario autobronzant

Unguent superbronzant cu morcov, coajă verde de nucă&aloe vera FĂRĂ FILTRE e dedicat persoanelor care au pielea închisă la culoare şi rezistentă, iubitoare de soare, dar şi tuturor celor care doresc să-şi intensifice cât mai mult bronzul obţinut deja. Fără filtre de protecţie solară, este oricum bogat în elemente nutritive şi calmante, pentru a asigura confort şi splendoare pielii, în timpul şi după expunerea la soare.

Cele două produse L’Erbolario conțin substanțe naturale hidratante, hrănitoare, sunt ușor de aplicat și îți garantează un bronz de invidiat. Produsele L’Erbolario se găsesc în farmaciile Sensiblu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.