Ești ceea ce arăți

Ești fiecare noapte nedormită, fiecare lacrimă scursă, fiecare zâmbet, fiecare durere și fiecare plăcere. Ești fiecare frică și fiecare încruntare, fiecare frunză culeasă de pe jos și fiecare chicot în ploaia de vară, fiecare strop de apă de mare și fiecare suflare de briză pe nisipul cald, sub soare auriu de vară.

Ești fraiera care plânge la comedii romantice și la So This Is Love, al lui Whitney Steele, ești dârza care se ia la trântă cu grijile zilnice, cu rufele murdare din coș, cu voma de bebeluș, cu răutatea și cu șosetele lui aruncate pe te miri unde. Ești cea care, în final, cedează și duce gunoiul și cea care se supără pentru că iar nu e lapte pentru cafea. Cea care bufnește în plâns când trece printr-o anumită intersescție de pe Dorobanți și cea care zâmbește când ascultă fado-ul Cristinei Branco. Cea care se încruntă la politicieni corupți și la mizeria de pe stradă, dar care adună mizeria din jur și o transformă-n curat.

Ești cea care plânge la Șobolanul lui Andrzej Zaniewski. În hohote. O întreagă după-amiază de duminică. Ești cea care râde în hohote la un maraton de Two and a Half Man. O întreagă după-amiază de sâmbătă. Ești cea care se încruntă, râde, plănge, suspină, se enervează, se strâmbă copilărește, se teme, se alintă. Iar toate astea se văd pe față.

Bucuria, tristețea, dar și soarele, lumina și întunericul – toate lasă urme asupra noastră. Pentru primele, leac n-avem, căci li se spune viață și ar fi păcat să n-o trăim la maximum, de frica unor riduri. Pe care, la finele zilei, le îngrijim frumos și avem grijă să nu le lăsăm să-și sape calea adânc, în timp ce noi stăm nepăsătoare. Pentru cele din urmă, am avea soluție. Vă las pe voi s-o descoperiți :)

Poezie pe chip și-n suflet. Pe ten, nicio pată, căci la Eucerin găsiți un tratament anti pigmentare EVEN BRIGHTER. Acesta e alcătuit din cremă de zi Eucerin EVEN BRIGHTER cu factor de protectie 30, cremă de noapte Eucerin EVEN BRIGHTER și serum concentrat Eucerin EVEN BRIGHTER.

eucerin

Eucerin Even Brighter

Crema de zi cu efect de hidratare în profunzime reduce eficient petele, netezeşte pielea şi redă tenului aspectul uniform. După 4 săptămâni de utilizare regulată, se pot vedea primele rezultate vizibile: pielea devine mai luminoasă şi uniformă. Excelentă bază de machiaj. Preț în farmacie: 98 RON (50 ml).

Crema de noapte Eucerin EVEN BRIGHTER acționează eficient pe timpul nopții, iar Dexpanthenolul din formula sa regenerează celulele pielii şi îi redă astfel strălucirea. Preț în farmacie: 103 RON (50 ml).

Serumul concentrat Eucerin EVEN BRIGHTER are o formulă lejeră și e recomandat să se aplice pe arii largi de pigmentare, înainte de folosirea cremei de zi şi a cremei de noapte, pentru obținerea unor rezultate vizibile. Concentrația mare de ingrediente active (B-Resorcinol şi acid gliceritinic) potențează efectul anti pigment al gamei. Non-comedogenic. 1 fiolă reprezintă tramentul necesar pentru 1 săptămână. Preț în farmacie: 118 RON (5 ml X 6 fiole)

Așa că: un ten făr’ de pată, dar o viață trăită din plin. Din micile bucurii ale vieții :)

Fiți frumoase, dragilor!

(Foto: Shutterstock)

3 comentarii

  1. Ce parere ai despre produsele Biotherm? Le-ai incercat? Am primit recent o crema de maini si una de corp si mi s-au parut f bune. Ma gandeam sa incerc si de fatza de la ei. :)

  2. Cat de frumos ai scris…am citit cu atata placere randurile tale si m-am regasit in fiecare cuvintel, asa cum fiecare femeie se regaseste cu siguranta. Cei de la Eucerin ar trebui sa puna textul tau pe prospectul fiecarui produs de ingrijire comercializat de ei…
    Felicitari din suflet, de mult timp nu am mai citit o postare/un articol/un advertorial sau un review atat de fumos!! :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.