Ce e Life-flo și de ce o să-ți placă mult?

Life-flo e o gamă de fito-dermatocosmetice, adică produse naturale pentru îngrijirea și înfrumusețarea tenului, a pielii, a părului și a unghiilor, pe care Secom le aduce în exclusivitate în România, începând din această toamnă.

Gama include produse pentru îngrijirea zilnică a pielii, pudre de argilă, uleiuri de bază, uleiuri speciale și unturi de corp. Acestea pot fi folosite fie simple, fie în combinație cu alte produse din gamă, pentru realizarea propriilor formule de îngrijire a tenului, a pielii corpului, a părului și a unghiilor.

Eu am început deja să folosesc Life-flo Maracuja Oil și sunt foarte curioasă de efectele acestuia asupra pielii și părului.

Potrivit descrierii oficiale, acesta are efect anti-aging, hidratant și intens iluminator, adecvat și pentru tenul cu nevoi particulare. Conține ulei pur de maracuja obținut prin presare mecanică, iar formula este îmbogățită cu vitamina E (tocoferol), cu acțiune antioxidantă, pentru conservarea naturală a proprietăților serului. Este bogat în acid linoleic, acid gras ideal pentru tenul cu probleme și e o sursă naturală de piceatanol, cu rol anti-aging. Textura e lejeră și uleiul se absoarbe destul de rapid. Eu îl aplic, de o săptămână, pe piele, pe cuticule, dar și pe vârfurile părului, când îmi amintesc :P

secom-life-flo

La Secom, pe lângă uleiurile speciale, cum este cel de maracuja, mai găsiți uleiuri de bază pentru îngrijirea pielii și pentru crearea formulelor delicate de curățare și îngrijire a tenului sau a părului, fiind, în același timp, perfecte pentru aromaterapie sau masaj, dar și produsele de îngrijire zilnică a pielii (creme hidratante, anti-aging, anticelulitice, pentru uniformizarea pigmentării pielii sau care conferă luminozitate și fermitate), produse antimicrobiene sau calmante, pudre de argilă și unturi de corp.

Life-flo – unde găseşti produsele

Produsele din gama Life-flo sunt disponibile în magazinele de prezentare și vânzare Secom (București, Ploiești și Iași) dar și în farmaciile și magazinele cu profil naturist din întreaga țară.
Poate vreți să știi că la Secom puteți găsi, pe lângă produse, și servicii personalizate de consultanță fito-dermatocosmetică, ce includ: identificarea tipologiei de ten, personalizarea rutinei de îngrijire a pielii, a unghiilor și a părului și elaborarea unui program specific de remediere, în funcție de nevoile fiecărei persoane.

Sper că vă sunt pe plac noutățile. Eu una mă bucur că, pe lângă celelalte produse, Secom aduce acum și gama Life-flo. Am consumat suplimente de la ei și am fost mulțumită. Dacă aș avea ceva mai mult timp, parcă aș da și o raită pentru o consultație, să stau un pic de vorbă cu unul dintre specialiștii prezenți acolo.

Altfel, voi continua testarea de ulei de maracuja, sunt curioasă ce rezultate sunt a la long. Vă țin la curent, iar dacă aveți ponturi din astea sănătoase, de produse pe care încă nu le-am descoperit, vă aștept să mi le divulgați.

Sharing is caring :) Love, love, love!

2 comentarii

  1. Poate ai observat ca am scris si eu despre Maracuja Oil… mie imi place foarte mult…si eu il folosesc pt fata, pt unghii si pt zone cu piele mai uscata pentru ca mi-e mila sa-l folosesc pe tot corpul.. si pentru varfurile parului.. asa frumos le inmoaie..
    Sa-l folosesti cu placere! Te pup.

  2. Toate produsele din gama Life-flo sunt minunate. In prezent, folosesc argila de bentonita, pentru purificarea tenului, pentru ca am un ten gras. M-a ajutat foarte mult, tenul meu fiind acum mai curat. Recomand cu draga inima!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.