Experiența mea la El Studio: 30 de minute pentru un păr sănătos

Cam 30 de minute a durat, efectiv, răsfățul pentru părul meu, de care am beneficiat la El Studio Timpuri noi. Deși alesesem, inițial, un alt El Studio, pe cel din Lacul Tei, m-am sucit pe ultima sută de metri din motive obiective, așa că am ajuns la cel din Timpuri Noi.

Salonul e mare, luminos, de tip open space, cu scaune și mese de coafat de jur împrejurul pereților, iar la ora la care am ajuns eu, în jur de 17.00, era foarte aglomerat, nici una dintre coafeze nu era liberă.

el-studio-style

Cu toate astea, așteptarea mea nu a durat mai mult de 10 minute, timp în care am avut parte de o sedință de consiliere din partea unui reprezentat Wella, cu privire la tipul de păr, tipul de scalp, la eventualele probleme cu care se confruntă părul meu și la ce mă nemulțumește legat de acesta, ce-aș vrea să îmbunătățesc.

Să fiu sinceră, sunt destul de mulțumită de felul în care arată și se simte părul meu. Îl spăl o dată la două zile, cu rare excepții și, în general, pentru că obișnuiesc să încerc multe produse, le alternez. Am un scalp cu tendință de îngrășare, lucru intensificat și de efortul fizic, și vârfuri care o mai iau razna uneori și se mai usucă, mai ales că trebuie tunse și pe ele am aplicat și ombre.

M-a preluat o domnișoară drăguță care m-a condus într-o altă zonă a salonului, ceva mai ferită. Aici, părul meu a fost spălat cu șampon Wella SP Luxe Oil. Apoi, a aplicat o mască Wella SP Luxe Oil, pe care a lăsat-o în jur de vreo 10 minute să acționeze.

el-studio-3

În ciuda zarvei și aglomerației din salon, senzația a fost de liniște, de plăcut, de oameni serioși, care-și fac rapid și cu mână sigură treaba, care dau atenție persoanlizată fiecărui client. Zic asta și pentru că am mai tras cu ochiul, și noii clienți ai salonului treceau prin același set de întrebări care-mi fusese adresat și mie, tocmai pentru a le putea fi aplicat tratamentul corect și util pentru ei, chiar dacă era vorba doar de un spălat și uscat.

După clătirea măștii, am convenit cu stilista mea să aranjăm părul foarte simplu, uscat puțin cu peria, drept, natural, fără produse de styling. Asta și pentru că, în ultima lună, l-am tot avut buclat și am preferat ceva simplu. Așa a și făcut și l-a uscat puțin cu peria, drept, întins.

Totul a decurs foarte rapid, iar la final, părul meu a arătat ca după o infuzie de sănătate. Nu sunt neapărat adepta saloanelor, mai ales că prefer să-mi lasă părul natural, drept, și îl coafez mai rar. În plus, dacă durează mult, încep să mă foiesc pe scaun mai ceva ca un copil mic. La El Studio Style m-aș întoarce însă, pentru că totul s-a întâmplat repede și profi.

Eu am mers la El Studio Style în cadrul SP Selective Days, un eveniment prilejuit de Ziua Femeii, un dar El Studio pentru a fi mai cochete și mai aranjate. Acesta a implicat consiliere personalizată, un ritual complet System Professional by Wella (șamponat, mască și infuzie, coafat) și o surpriză marca SP.

Nu am, din păcate, fotografii before/after pentru că am fost pe fugă și nu am apucat, dar părul meu chiar s-a simțit și a arătat mai sănătos.

Cei de la El Studio Style au tot felul de oferte și cel mai bine le puteți afla din timp de pe pagina lor de Facebook sau de pe site.

Ați fost în vreunul dintre saloanele lor? Dacă da, cum vi s-a părut? Vă aștept, cu drag, să-mi povestiți experiența voastră.

4 comentarii

  1. Hei, ai fost chiar langa blocul meu :)
    Eu i-am tot ocolit. Dupa ce am citit aici, nu-i voi mai ocoli :)

  2. Eu merg la cel din Lacul tei si sunt foarte multumita de serviciile lor. Va recomand manichiura si pedichiura de acolo, lucreaza inclusiv cu OPI.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.