Einer Bags. Să vorbim despre genți

Einer Bags – Romanian Rooted Leather Goods este un brand 100% românesc de genți de piele și accesorii din piele, de care am aflat abia recent. Printre atâtea mărci internaționale, nu e deloc simplu să găseşti şi branduri româneşti de calitate şi chiar mă bucur că am făcut cunoştință cu Einer.

Ei bine, Einer Bags anunță lansarea primei colecții, adresată persoanelor ce apreciază eleganța prin simplitate și calitate. Einer aduce produse realizate din piele naturală mată, de culoare gri antracit și maro. Gențile Einer se pliază perfect pe un stil casual-chic, business, smart casual și oferă eleganța, comoditatea și durabilitatea unui accesoriu de calitate.

Einer-Dweller

Einer Bags – genți din piele naturală, realizate manual

Fiecare geantă sau accesoriu Einer este realizat manual, din piele 100% naturală și prelucrată o singură dată, pentru a se păstra aspectul natural al acesteia. Produsele sunt create în serii limitate, fiecare model fiind unic.

Einer-Thy

Sursele de inspirație ale colecției pornesc de la tradiția prelucrării și transformării pielii în accesorii lucrate cu grijă și pasiune, reinterpretarea rafinamentului, echilibrul dintre tradițional și modern, până la opoziția masculin-feminin. Colecția-capsulă include genți, portofele, port-carduri și portstilouri. Gențile Einer pot fi purtate atât în mână, cât și pe umăr sau pe o parte a corpului.

Einer-Waft

Mai multe informații despre Einer găsiți pe site-ul lor și pe pagina lor de Facebook.

Vouă ce branduri româneşti vă plac? Mai ştiți şi alte branduri româneşti de genți?

1 comentariu

  1. Sunt fashion si practice. Imi plac mult!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.