Când frumusețea e în cei de lângă tine

Am avut o săptămână nu tocmai ușoară, dar pe care mă bucur că am dus-o frumos și cu tărie până în weekend. Fizic, în special, am avut zile când am crezut că nu o să mă pot da jos din pat, când o soșetă banală a fost provocarea zilei. Se mai întâmplă și din astea, ce să facem.

Astăzi, intenționam să scriu altceva, însă mi-am dat seama de un lucru extrem de important: toate cosmeticele din lume nu fac cât un om drag, care să ne aducă zâmbetul pe buze. Cred mult că starea noastră, dar, în mod particular, frumusețea noastră – fizică, psihică, sufletească – e dictată de cei din jurul nostru, de cei dragi, de gândurile lor bune.

Mi-era dor de ea, de prietena mea bună. Un om despre care orice aș spune de bine ar fi infinit prea puțin. Un om care m-a văzut și căzută, și sus, și plânsă și veselă, care m-a înțeles cu toate bunele și cu toate relele, dar care, mai presus de orice, m-a acceptat așa cum sunt.

Dacă radiem, o face pentru că avem lânngă noi oameni care ne dau motivul ăsta, oameni frumoși, oameni care nu fug, nu se împiedică atunci când scoatem la iveală și defectele.

Nu vreau să o lungesc prea mult, vreau doar să spun că, unoeri, indiferent de tratamentele de beauty, frumusețea pe care o emanăm stă în frumusețea sufletească de care avem parte.

Săptămâna aceasta a avut câteva episoade atât de frumoase, încât nu am putut nici măcar reacționa imediat.

Vă doresc să aveți prieteni buni.

Fiți frumoși!

(Foto: Shutterstock)

6 comentarii

  1. Oamenii sunt cei mai importanti, nu lucrurile materiale. Iar cand ai langa tine oameni care emana energie pozitiva, esti o persoana norocoasa. Te pup! Un sfarsit de saptamana cu multa energie pozitiva, iti doresc!

  2. Oamenii frumoși (asa ca tine!!) atrag oameni frumoși. Și sa știi ca și mie mi-e dor de tine!

  3. Te îmbrățișez.
    Sa ai mereu parte de oameni buni și frumoși. Ii meriți pentru ca ești un om bun și frumos!

  4. prieteni adevarati sunt pe cale de disparitie ,dar cine ii are ,este fericit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.