Dove:  Sărbătorim frumusețea împreună și ce faci cu încrederea când nu ai nici timp de-un duș

Dove:  Sărbătorim frumusețea împreună și ce faci cu încrederea când nu ai nici timp de-un duș

Hai s-o recunoaștem: indiferent câtă încredere am avea în propria persoană, noi, femeile, avem suficiente momente în care ne și pierdem această încredere. Sunt zile, săptămâni, poate luni întregi în care nu ne putem acorda grija de care am avea nevoie, în care uităm de noi și ne lăsăm pe ultimul loc pentru că facem totul pentru cei din viața noastră sau pentru anumite scopuri.

Mi-am dorit mult să îmi iau licența cu nota maximă și, timp de câteva luni, aproape am uitat de mine. Sau, uite, mă gândesc, de exemplu, la milioanele de mame din întreaga lume, care, atunci când aduc pe lume un copil, își dedică înteaga atenție acestuia. Chiar deunăzi vorbeam cu o vedetă, nu spui cine, persoană importantă, care povestea că, după ce a născut, la ceva vreme după, când a apucat să se dea și cu loțiune de corp, după ce și-a făcut duș, i s-a părut că l-a prins pe Dumnezeu de un picior.

Mărturisesc că pe mine, darul Dove primit în zi de celebrare a primăverii și a femeii, chiar de 8 martie, m-a prins pe un fizic nu at its best, ca să mă exprim blând. E o perioadă în care am cunoscut ce înseamnă cearcănele, dușul de 15 secunde, renunțarea la multe dintre obiceiurile de frumusețe.

Cu toate acestea, știu că micile momente de răsfăț mă ajută să merg înainte. Știu că o oră de cycling sau de box, de trei ori pe săptămână, îmi ține mintea limpede, corpul cât de cât sănătos și tonifiat. Știu că cele 15 secunde cât durează să-mi aplic un ser hidratant pe față o să conteze când toată nebunia acestor luni se va mai tempera. Știu că mâncarea sănătoasă e cheia, indiferent de perioada prin care trec. Din păcate, nu am cum să lupt cu lipsa somnului și aceasta își pune puternic amprenta pe starea mea generală. Sper, însă, că se va rezolva cu timpul.

Și, așa cum mi-au transmis cei de la Dove, totul e să nu uităm că frumusețea adevărată vine din interior: din iubirea de sine, din încrederea pe care ți-o acorzi, din grija față de propria persoană.

Dove, primul brand care a redefinit feminitatea și a dat valoare frumuseții naturale, își continuă misiunea de a inspira femeile să își recunoască și să își aprecieze frumusețea la adevărata valoare, prin campania ,,Sărbătorim frumusețea împreună”.

Luna martie este mai mult decât luna femeii, este momentul ideal de a sărbători frumusețea în toate formele ei și de a ne arăta recunoștința față de femeile din viața noastră, fie că sunt mame, prietene, colege sau mentori.

Sărbătorește frumusețea cu Dove: ¼ cremă hidratantă ¾ încrederea de a fi tu însăți

Campania Dove desfășurată în perioada 22 februarie–27 martie te invită să spui ,,DA” zâmbetelor, clipelor de răsfăț, încrederii de a fi tu însăți.

Sărbătorește frumusețea alături de Dove: intră pe pagina de Facebook și folosește pentru fotografia de profil rama foto ,,Sărbătoresc frumusețea”. Arată-ți susținerea pentru frumusețea adevărată și fii o sursă de inspirație și pentru alte femei. Premii de răsfăț te așteaptă și în magazine, alături de gama completă de produse Dove, iar seturile cadou pot fi cadoul ideal pentru tine sau femeile dragi din viața ta.

Mai multe detalii despre campanie, precum și despre inovațiile pe care Dove ți le-a pregătit în această primăvară, le poți găsi accesând https://www.doveclub.ro/sarbatorimfrumusetea/ sau urmărind pagina de Facebook Dove.

  

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.