Must have beauty de primăvară: L'Occitane Spring Box

Must have beauty de primăvară: L’Occitane Spring Box

Dacă nu ați văzut pe contul meu de Instagram fotografia cu cel mai șmecher beauty box din această primăvară, cu modestie vă zic că nu urmăriți ce trebuie. În plus, pe lângă fotografia de pe Insta, eu chiar scriu și pe blog ;) Așadar, iată câteva detalii despre spring box-ul L’Occitane, lansat în această primăvară.

În ediție limitată și perfect pentru a fi oferit cadou, box-ul cuprinde câteva dintre cele mai iubite produse ale brandului, în varianta travel size: pentru îngrijirea pielii, îngrijirea corpului, îngrijirea părului, dar și parfumuri.

Noutatea sezonului este Terre de Lumiere L’Eau – o apa de toaletă cu o aromă florală delicată și echilibrată, ce captează sentimentul discret al liniștii și al păcii interioare, resimțit la prima oră a dimineții în Provence. Dezvoltată de un trio de parfumieri – Calice Becker, Shyamala Maisondieu și Nadège Le Garlantezec, gama Terre de Lumiere L’Eau cuprinde: apă de toaletă, gel de duș blând, loțiune pentru înfrumusețarea corpului, balsam radiant mâini și săpun parfumat.

Astfel, luna martie este ocazia perfectă pentru a pune un zâmbet pe fața celor dragi ție. Cum? Simplu, în magazinele dedicate L’Occitane, în farmaciile Sensiblu selecționate sau pe http://ro.loccitane.com, unde alege cadoul magic pentru tine sau pentru cineva drag.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.