Două oferte care mi-au făcut cu ochiul

Pe prima dintre ele am găsit-o în catalogul Douglas şi zice aşa: la cumpărarea oricărei edt sau edp de cel puțin 50 ml, din liniile Ricci Ricci sau Mademoiselle Ricci, primeşti cadou o geantă plic. E sublimă geanta plic. Sublimă. Dacă vă tentează oferta, vedeți că e valabilă din 1 iulie.

ricci

A doua ofertă a venit de la Sephora, care mi-a trimis un plic cu o cartoletă prin care mă anunța să vin să-mi iau cele trei mostre de BB şi CC cream. Am pierdut cartoleta, dar am avut noroc cu sistemul, care mi-a recunoscut cardul de fidelitate şi, implicit, oferta cu pricina. Nu am testat încă mostrele, dar o voi face curând, mai ales că am şi una într-o nuanță mai închisă. De când m-am bronzat, nu am mai folosit machiaj deloc, pentru că BB cream-ul meu de la Skin 79 e mult prea deschis, iar fond de ten nu vreau să mai pun pe față.

bb-si-cc-sephora

Voi peste ce oferte ați mai dat, în ultima vreme? Ce-ați mai descoperit tentant?

6 comentarii

  1. Si eu trebuie sa ma duc sa imi iau mostrele de BB/CC cream. :) Sper sa ajung la sfarsitul saptamanii.

    • Go, really, mai ales că nu-s dintre cele mai ieftine şi eu chiar sunt pro mostre, că nu arunc o cârcă de bani fără să ştiu ce cumpăr. La mine s-a legat bine cu o ieşire la Starbucks şi cu o raită prin magazine :D

  2. Avem laptopuri la fel :))

  3. La mine in casa sunt 3. Doua macbook pro si-un macbook air. Eu mi l-as da pe al meu pe unul retina. Nici un iPad nu m-ar deranja, sa-l iau cu mine in geanta peste tot unde merg :D. In rest si eu sunt de acord, mac rulez.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.